Terug

Oogmake-up remover (14)

Filters

Oogmake-up remover

Bij Viva Donna weten we als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te reinigen. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal reinigingsproducten.

Gezichtsreiniging

Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Oogmake-up remover

Het is erg belangrijk om de ogen te reinigen met een echt oogmake-up remover. We horen nog veel te vaak dat dames reinigen met olie of crème, maar die zijn niet oplosbaar in het oogtraanvocht en kunnen dus niet afgevoerd worden door het traanvocht. Het blijft dan achter het oog zitten en kan op den duur zorgen voor oogproblemen. Een echte oogmake-up remover is altijd oplosbaar in het oogtraanvocht en verlaat het oog weer na de reiniging.

Hoe gebruik ik een oogmake-upremover?

Breng een kleine hoeveelheid oogmake-up reiniging aan op een watje en leg deze eerst even op de ogen om de make-up te weken. Doe daarna oogleden reinigen. Reinig de ogen altijd zacht, ga niet als een malle boenen, want hierdoor krijg je sneller rimpeltjes rondom de ogen. En dat willen we natuurlijk niet.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box