Terug

Gezichtsserums (72)

Filters

Gezichtsserums

Wij van Viva Donna weten als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te verzorgen om een zo mooi m ogelijke huid te hebben en te houden. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal Gezichtsverzorgingsproducten.

Gezichtsverzorging

Als je een mooie huid wilt en je mooie huid wilt behouden dan is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Dat betekend dus dagelijks goed reinigen, een dagcrème, nachtcrème en een serum gebruiken. En als aanvulling kan je een gezichtspeeling en gezichtsmasker gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in gezichtsverzorging en we zullen alle producten eens nader uitleggen.

Een goede gezichtsverzorging houdt in: Dagelijks 2x per dag reinigen van de huid, 2x daags aanbrengen van een oog verzorging of oogcrème , het gebruik van een serum, dagverzorging en een nachtverzorging. Eventueel aangevuld met 1-2 x per week een scrub en een masker en evt dagelijks een serum onder de dag en of nachtverzorging. 

Gezichtsserum:

Een Gezichtsserums is een hele dunne substantie, soms waterachtig en soms olieachtig. Het bevat mega veel werkstoffen, soms wel 3-10x zo veel als dat er in een dagcrème en of nachtcrème zitten. Een gezichtsserum gebruik je onder je dagcrème en of nachtcrème op een goed gereinigde huid. Het is een booster voor de huid. In een gezichtsserum zitten geen stoffen die de huid comfort geven, je kan een serum dus ook nooit alleen gebruiken, dan zou de huid droog en trekkerig aan gaan voelen. Maar daardoor blijft er wel ruimte over voor veel werkzame stoffen.

Als je een serum gebruikt dan wordt daarna je dag- of nachtcrème beter opgenomen. En een serum kan in de huid naar diepere huidlagen trekken. 

Ook kan je met een serum in je verzorgingsritueel 2 huidproblemen aanpakken. Dus eigenlijk alleen maar een win win situatie.

 

Lees ook het blog: Wat doet een serum voor je huid?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box