Terug

Peeling en Gezichtsscrub (31)

Filters

Peeling en Gezichtsscrub

Bij Viva Donna weten we als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te reinigen. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal  reinigingsproducten

Gezichtsreiniging

Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Peeling- of gezichtsscrub

Een gezichtspeeling of gezichtsscrub is er voor om de dode huidcellen te verwijderen. Na een gezichtspeeling of gezichtsscrub worden de producten die je daarna gebruikt beter opgenomen! Dus wij raden altijd aan om na een scrub een gezichtsmasker te doen omdat het effect dan nog mooier is.

Hoe gebruik je een scrub?

Je mag tot 2x per week een gezichtsscrub of gezichtspeeling doen. Je neemt een hoeveelheid ter grootte van een euro munt. Verdeelt het over de handen, verdeel het gelijkmatig over een vochtige  huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren. Zacht masseren is echt belangrijk want anders kan je de huid beschadigen! Spoelen de huid met veel lauw warm water af. Zoals hierboven al verteld is het verstandig om nu een gezichtsmasker aan te brengen voor extra resultaat.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »