Terug

Ericson laboratoire Supreme DHAge (6)

Filters

Ericson laboratoire Supreme DHAge

Ericson laboratoire Supreme

Ericson laboratoire Supreme is een van de Ericson Laboratoire lijnen. Deze huid verbeterende verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt ter behandeling van

 

Hoe werken de Ericson laboratoire Supreme producten?

Ericson laboratoire Supreme zorgt voor INTENSE HERSTELVERZORGING VOOR DE RIJPERE HUID

Bron van de voorlopers van DHEA en retinol -like Celvernieuwing – Functionaliteit van collageen en is verstevigend.

Deze producten zijn bestemd voor vrouwen die een geavanceerde verzorging voor hun huid wensen waarmee de verjongingsmechanismen weer in werking worden gesteld. Dankzij de intense herstellende werking op de huid worden de belangrijkste antiverouderingseffecten door DHEA en RETINOL op de huid vermenigvuldigd. Uit de verrichte studies blijkt dat er sprake is van een uitzonderlijke versnelling van het tempo van de celvernieuwing. Zo is na 8 weken toepassing een duidelijke verbetering van de kwaliteit van het huidweefsel merkbaar, alsook een vermindering van het aantal en de diepte van de rimpels.

De huid vertoont dan nieuwe tekenen van vitaliteit en jeugdigheid. De huid is weer glad, soepeler, steviger, sterker en wordt opnieuw dynamisch.

Welke producten bevat de Ericson laboratoire Supreme lijn

  • Ericson laboratoire Supreme creme rich
  • Ericson laboratoire Supreme creme lift
  • Ericson laboratoire Supreme creme light
  • Ericson laboratoire Supreme reinigingsmilk
  • Ericson laboratoire Supreme lotion
  • Ericson laboratoire Supreme serum
  • Ericson laboratoire Supreme minikit

 

Meer over Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box