Terug

Oogcrème en Serum (25)

Filters

Oogcrème en Serum

Het verzorgen van de ooghuid is erg belangrijk, daarvan weten we bij Viva Donna als geen ander dat het erg belangrijk is. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal oogverzorgingsproducten.

Verschil tussen Oogcrème en Oogserum

De ooghuid moet je verzorgen met een speciale Oogcrème en Serum. Het verschil tussen een oogcrème en een oogserum is eigenlijk de structuur.

Een oogcrème is meestal crème of gel-achtig, afhankelijk van de soort oogcrème je zoekt. Een anti-age oogcrème is vaak iets voller dan een oogcrème tegen kringen en wallen. Een oogserum is vaak iets dunner qua substantie en je kan die zelfs onder een andere oogcrème gebruiken. Dus als je bijvoorbeeld een oogserum hebt tegen wallen dan zou je er een oogcrème tegen rimpels overheen kunnen gebruiken.

Hoe gebruik je een Oogcrème en Serum?

Je neemt een hoeveelheid van een knop van een grote speld. Dit breng je aan op de ringvinger. Met de ringvinger kan je niet zo veel druk op de tere huid rondom de ogen geven. Hierdoor heb je minder snel last van rimpeltjes. Breng met zacht kloppende en licht wrijvende bewegingen het product aan op de huid rondom de ogen. Niet te dicht bij de ogen, door de warmte trekt het vanzelf waar het zijn moet!

Lees meer over oogverzorging. Of lees de blog over Oogcrème of Dagcrème rondom de ogen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »