Terug

Allergische Huid (18)

Filters

Allergische Huid

De allergische huid is een huidconditie die we hier gaan behandelen. Ieder mens heeft zijn eigen huidtype en of huidconditie, daar weten wij bij Viva Donna alles van. Ieder huidtype heeft zo zijn eigen eigenschappen en kenmerken. En dus heeft iedere huid ook zijn eigen producten die het nodig heeft. Wij vertellen je hieronder alles wat je er over weten wilt.

 

Welk huidtype heb ik?

Als je je huid goed wilt verzorgen dan is het belangrijk om ten eerste te weten wat je huidtype is. Als je niet weet wat je huid type is dan kan het gemakkelijk zijn dat je de verkeerde huidverzorgingsproducten koopt en daardoor sneller problemen krijgt in en op de huid. Zorg dus eerst dat je weet welke huidtype jouw huid is.

Allergische reactie huid

Onder de allergische huid vallen ook de geïrriteerde huid, gevoelige huid en de snel rood wordende huid. Een allergisch reagerende huid zien we steeds vaker deze tijd. Het is bij deze huid erg belangrijk dat je er achter ziet te komen waar je allergie vandaan komt. Dit kan je doen door zelf producten uit te testen, voeding uit te testen, of een allergie test in het ziekenhuis uit te laten voeren.

Een geïrriteerde of allergische huid reageert heftiger op invloeden van buitenaf dan de normale huid. De gevoelige huid is bijna altijd te droog, maar ook andere huidtypes kunnen geïrriteerd raken. 

Belangrijk bij deze huid is producten te gebruiken die geen parabenen, siliconen en minerale oliën bevatten. Ook kan het zijn dat een huid last heeft van geur en kleurstoffen. Kies dus een product waar dit zo min mogelijk in zit.

 

De merken waar wij mee werken zijn allemaal Parabenen en siliconen vrij.

 

Heb jij een huidprobleem en wil je een gratis persoonlijk huidadvies & product advies twv €49.50? Klik dan hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box