Terug

Mannen verzorging (15)

Mannen verzorging

Mannen gaan zich steeds meer realiseren dat ze hun huid ook goed moeten verzorgen. Want ook de mannen huid is onderhevig aan veroudering. Maar mannen moeten eigen producten gebruiken en niet van hun vriendin of vrouw want de huid van de man is heel anders dan die van de vrouw. Naast dat de huid van mannen anders is hebben ze ook nog te maken met baardgroei. We gaan je hier alles vertellen over de mannenhuid ( met baard) en hoe je als man je huid het beste kunt verzorgen.

Mannenhuidverzorging

Mannen; een gezonde huid draagt bij aan jouw zelfvertrouwen en een optimale routine is op lange termijn belangrijk voor de gezondheid van de huid. Veel mannen denken dat het pas nodig is om een goede routine te adopteren zodra problemen zich voordoen. Helaas is het dan meestal al te laat. Dat is jammer, want het is maar een minimale moeite om je huid gezond te houden. Een dagelijkse gezichtsverzorging routine is daarom ook bedoeld om problemen allereerst op te lossen en in het gevolg te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen.

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam, dat met regelmaat wordt verwarmd, gekoeld, geschaafd en verbrand. En net zoals je aan krachttraining doet, gezond eet en voldoende slaapt om jouw organen gezond te houden, geldt dat ook voor de huid. Daarbij is het belangrijk om tijdens zonnige dagen extra aandacht te besteden aan het beschermen van de gevoelige gezichtshuid. UV-straling heeft een uitdrogend effect op de huid en het gebruik van een crème met toegevoegde SPF-factor is daarom noodzakelijk.

Voor mannen met een baard is gezichtsverzorging belangrijk vanwege de onderliggende huid, want een gezonde huid met een eveneens gezonde vochtbalans zorgt voor optimale baardgroei en een gezonde glans.

mannen verzorging.jpg

U vindt alle verzorging voor mannen hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »