Terug

Wallen onder de ogen (13)

Filters

Wallen  onder de ogen

Nieuwe schoenen kan je kopen, maar een nieuwe huid helaas niet. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik hiervoor de professionele huidverbetering producten van Viva Donna! Iedereen heeft wel een last van huidproblemen, en iedereen krijgt uiteindelijk last van huidveroudering. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in huidverbetering. Je vindt bij ons alles wat je zoekt en helpen graag met het vinden van de juiste producten voor jou.

Wallen en kringen onder de ogen

Wallen zijn die zakjes onder de ogen die je wel eens ziet als je net wakker wordt en je hebt niet zo goed of juist heel vast geslapen. Wallen onder de ogen geeft een vermoeid uiterlijk, wij hebben hier voor jou producten die je hier voor in kunt zetten om het te voorkomen en bestrijden. Wallen onder de ogen kan verschillende oorzaken hebben. Het kan komen dat je te weinig of slecht slapen, oververmoeid zijn, te veel alcohol gedronken, te veel afvalstoffen in je lichaam vast houden. Vaak is het of een te veel aan vocht of van vet.

De vocht wallen zijn vaak goed te behandelen, de "vet" wallen zijn vaak alleen met plastische chirurgie te behandelen.

Kringen zijn de donkere randen onder het oog die je kan hebben als je vermoeid bent. Je ziet ze vaak bij getinte huiden. Het is vaak een combinatie van een  te veel aan pigment in de huid en een slechte doorbloeding van de huid. Wij adviseren een oogverzorging te gebruiken die de afvalstoffen afvoeren en de doorbloeding stimuleren. Vaak kan het al helpen door voldoende te drinken.

Je vindt hier onze oogverzorgingsproducten

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »