Terug

Foundation (44)

Filters

Foundation

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up. Je moet een goede basis maken met een concealer en een foundation. Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken foundation in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste kleur.

 

Wat is een foundation?

Met een foundation egaliseer je de huid, je werkt kleine oneffenheden wel. Vaak wordt nog gedacht dat een foundation ook bedoeld is om de huid een tintje te geven, maar daar is een foundation niet voor.  Het is er voor om te egaliseren. Kies dus niet voor een te donkere kleur foundation.  Een te donkere foundation kleur geeft de huid een masker en een clown effect. En een te donkere foundation zie je als afscheiding aan de kaaklijn, niets is lelijker dan dat. En niet te vergeten dat het erg afgeeft. Als je een tint kiest die bij jou huid past dan kan je gewoon stoppen bij de kaaklijn. Je ziet geen afscheiding en het geeft niet af op je kleding. In plaats van een foundation kan je natuurlijk ook een CC cream, een BB cream of getinte dagcrème aanbrengen.

 

Welke kleur foundation past bij jou?

Een goede make-up begint altijd met het uitzoeken van de Foundation. Het is belangrijk om de goede kleur uit te zoeken, dus als je het lastig vindt vraag dan hulp van een professional. Hoe je dat het beste kan doen dat lees je hier: Welke kleur foundation. Je brengt de foundation mooi gelijkmatig aan ( Zo breng je een foundation aan).

 

Hoe breng jij je foundation aan?

Wij adviseren om een foundation aan te brengen met een Foundation kwast. Met een foundation kwast breng je je foundation op een schone en zuinige manier op. Breng een klein beetje foundation aan op de hand en werk vanaf de hand de foundation uit de met de kwast op de huid. De reden dat de foundation kwast bij ons de voorkeur heeft is dat met de vingers foundation op brengen altijd een beetje rommelig en smoezelig is. En met een sponsje de foundation aanbrengen dat raden w ijj al helemaal niet aan aangezien daar mega veel bacteriën in kunnen gaan zitten en dat het sponsje veel foundation opzuigt waardoor het dus erg onvoordelig is.

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box