Terug

Huidverbetering van een Rode huid (8)

Filters

Huidverbetering van een Rode huid

Ieder mens heeft zijn eigen huidtype en of huidconditie, daar weten wij bij Viva Donna alles van. Ieder huidtype heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Het is dus ook erg van belang dat iedereen zijn eigen producten gebruikt die aangepast zijn op het huidtype. Wij vertellen je hieronder alles wat je er over weten wilt.
 

Welk huidtype heb ik?

Als je je huid goed wil verzorgen dan is het belangrijk om ten eerste te weten wat je huidtype is. Als je niet weet wat je huid type is dan kan het gemakkelijk zijn dat je de verkeerde huidverzorgingsproducten koopt en daardoor  sneller problemen krijgt in en op de huid. Zorg dus eerst dat je weet welke huidtype jouw huid is.

De Rode huid

Hoe vervelend is het als de huid snel rood wordt. Een rode huid kan diverse oorzaken hebben, bv te sterke doorbloeding, couperose, rosacea, gevoeligheid, allergie of geïrriteerdheid. Maar het kan ook te maken hebben met bv de overgang. Het is verstandig eerst te achterhalen wat de oorzaak is van de rode huid. Daarna is het fijn om aangepaste producten te gebruiken die de huid kalmeren en verzorgen.

Op de onderstaande fot zie je de Rosalique creme. Deze creme is echt fantastisch tegen rode vlekken, couperose en rosacea! Breng een klein beetje aan op de huid nadat je de dagcreme hebt aangebracht en je zal versteld staan van het resultaat!

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50Resultaat rosalique

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box