Terug

Heren (134)

Filters

Heren

De huid van de mannen is net zo belangrijk om te verzorgen als de huid van de dames. Daar weten we bij Viva Donna van alles van. Wij hebben speciale man producten in de webshop. je leest er hier alle over.

 

Is de mannen huid anders dan de vrouwenhuid?

Ja! De mannen huid is echt anders dan de vrouwenhuid. De mannen huid is net zo gevoelig als de vrouwenhuid, maar hij is wat dikker. Dus de mannenhuid heeft andere producten nodig. Heren hebben producten nodig die iets geconcentreerder zijn qua werkstoffen. Verder willen de heren minder volle producten, want het moet vooral niet te plakkerig zijn en lang voelbaar zijn. 

Ook de huidveroudering gaat bij mannen anders. Bij vrouwen gaat de veroudering van de huid vanaf ongeveer de 20e levensjaar heel geleidelijk tot ongeveer de overgang om de hoek komt kijken. Bij mannen gebeurt dat pas later, pas rond de 32e levensjaar, maar bij de mannen gaat het dan wel in een keer harder. 

Welke producten zijn er voor de heren?

Wij als beauty specialisten, zijn echt super blij met mannen die hun huid goed verzorgen. Want de huidveroudering gaat ook bij mannen door. Dus mannen ook voor jullie is het belangrijk om dagelijks de huid goed te verzorgen met je eigen huidverzorging en niet met een lik uit pot dagcrème van je vrouw. De volgende producten heb je voor de heren.

 

Gezichtsreiniging voor heren

Ook voor mannen is het dus belangrijk om de huid goed te reinigen met een Gezichtsreiniging. Reinigen is de belangrijkste stap i n een mooie schone huid. En reinigen doe je 2x per dag. In de ochtend om de huid te ontdoen van afvalstoffen die 's nachts door de huid afgevoerd zijn en in de avond de afvalstoffen van de dag te verwijderen. Het liefste doe je ook nareinigen met een lotion.

 

Gebruiken mannen ook serums?

Ja hoor, mannen mogen natuurlijk ook Serums gebruiken, Graag zelfs. De mannen huid kan ook best een boost van voedingstoffen gebruiken. Want ook een mannen huid kan vochtarme zijn of een man kan de huid beschermen tegen veroudering. Een serum voor mannen is vaak meer geconcentreerd dan die voor vrouwen omdat de huid van de mannen wat dikker zijn. En dus door een dikkere huidlaag moeten voor ze bij de juiste cellen zijn.

 

Welke dagcrème / nachtcrème kan een man het beste gebruiken?

Welke Dagcrème of Nachtcrème een man moet gebruiken is geheel afhankelijk van de huid van de man. Welk huidtype heeft hij en welke huidproblemen. Voor iedere mannen huid is een geschikte dagcrème of nachtcrème te krijgen. Een crème voor mannen is vaak wel iets luchtiger en meer gelachtiger dan een dames crème. Mannen willen dat een crème niet vet na blijft op de huid. He meest comforatabeler crèmes voor mannen zijn vaak de nachtcrèmes

 

Zorg dat je man in ieder geval een oogcrème gebruikt!

Een oogcrème is eigenlijk een pre voor zowel mannen als vrouwen. huidveroudering ontstaat als eerste rondom de ogen. Breng dus na het reinigen van de huid eerst een Oogverzorging aan op de huid rondom de ogen. Dit helpt om de huid zo lang mogelijk jong te fris te houden. je hebt oogverzorgingsproducten voor mannen voor wallen en krijgen en voor rimpeltjes.

 

Een intensieve reiniging voor mannen

Ook mannen kunnen de huid 1 a 2x intensief goed reinigen met een Peeling / gezichtsscrub. Dit verwijderd de dode huidcellen hierdoor krijgt de huid weer een frissere uitstraling, krijgen bacteriën minder kan om puistjes te veroorzaken en worden de verzorgingsproducten die je erna gebruikt beter opgenomen in de huid.

 

Mannen gezichtsmaskers

De meeste mannen vinden Maskers echt iets voor vrouwen. Dat getut met een maskertje op je gezicht vinden de meeste mannen maar niets. Maar ze zijn er wel voor mannen en ze kunnen ook erg effectief zijn voor de mannenhuid. Een masker is als de slagroom op de taart. Het is net dat beetje extra wat je voor je huid kan doen. Het geeft extra voeding en comfort aan de huid. En er is niets truttigs aan hoor mannen!! Wij zeggen scrub je huid en breng daarna een masker aan voor je gat douchen. Spoel het na 15 minuutjes onder de douche weer af!

 

Wat doet een man na het scheren?

Na het scheren brand de huid van de man vaak een beetje. Zeker als ze met het mes hebben geschoren. Ze doen er dan verstandig aan om de huid te verzorgen met een Aftershave / Aftershave balsem. Een aftershave bevat vaak wel alcohol, een aftershave balsem niet. De aftershave vinden mannen vaak fijn omdat het ene verfrissend effect heeft op de huid al kan het wel een beetje prikken. De aftershavebalsem is meer verzorgend en rikt vaak ook lekker. Je hebt natuurlijk ook geur vrije aftershavebalsems en aftershaves.

 

Waar scheer jij je huid mee?

Je kan op verschillende manieren je huid scheren. Je kan het elektrisch en met het mes scheren. Met het mes scheren noemen zo ook wel nat scheren.  Elektrisch is het meest zacht voor de huid, maar nat scheren is weer hygiënischer en voelt frisser aan na het scheren. Nat scheren doe je met een scheermes en met Scheerschuim of scheer gel. Net wat je fijn vindt. Een scheergel wordt vaak op de huid ook een schuim. 

 

Hoe verzorg jij je baard?

Als jij het al wel eens hebt geprobeerd dan weet je dat het niet altijd even meevalt om je baard te laten groeien en het een mooie baard te laten worden. het is niet zo dat je even je scheermesje in de prullenbak gooit en daarna achterover kan gaan leunen. Je hebt wel echt Baard Verzorgingsproducten nodig om de baard mooi en verzorgt te houden.  En het is belangrijk om te voorkomen dat je baard jeuk krijgt.

 

Laat jij je snor staan?

Als je een snor laat staan dan kan je de volgende Snor verzorgingsproducten gebruiken om ze ooi in vorm te houden. 

 

Wil je meer tips of informatie? kijk dan eens op onze kennis bank.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box