Terug

Wenkbrauw Gel (16)

Filters

Wenkbrauw Gel

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up. Hierna ga je aan de slag met de oogmake-up.  Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Waarvoor gebruik je een wenkbrauwgel?

Een wenkbrauwgel valt onder de wenkbrauw make-up. Je hebt wenkbrauwgels die kleurloos zijn. Deze zijn goed te gebruiken als jou wenkbrauwen niet zo netjes in model blijven zitten of als ze door de wind steeds weer uit model worden geblazen. Door een beetje wenkbrauwgel aan te brengen, blijven ze de hele dag mooi in model zitten. ( Tip: ga er niet aan frunniken want kan kan je witte schilfertjes van de gel in de wenkbrauwen krijgen) 

Je hebt ook wenkbrauwgeld met een tintje. Dit zijn vervangers voor de wenkbrauwpoeder en wenkbrauwpotlood

 

Hoe gebruik je een wenkbrauwgel?

Een wenkbrauwgel zit meestal in een soort mascara roller. Haal de roller uit de verpakking. Zorg ervoor dat er niet te veel grote klontjes aan de roller zitten. Is dit wel het geval maak de rollen dan een beetje schoon met een tissue, ga het niet afsmeren aan de verpakking van de gel.  Haal zacht de roller over de wenkbrauw haren tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.

 

Welke kleur wenkbrauwgel kan ik het beste kiezen?

Wenkbrauwgels zijn er kleurloos en in meerdere verschillende kleuren. Je hebt ze van licht bruin tot donkerbruin, van as blond tot grijs. Kies de kleur die bij jou huid en haar past en houdt er rekening mee dat een poeder op de huid vaak donkerder overkomt dan je in het doosje of flesje ziet.

Dames die blonde wenkbrauwen hebben raden wij aan om een zo licht mogelijke kleur te kiezen en het dan heel dun aan te brengen. Dit geeft net dat kleine beetje wenkbrauw wat een huid me blond haar mist.

Zijn jou wenkbrauwen mooi van vorm en mooi vol gebruik dan de kleurloze wenkbrauwgel om de wenkbrauwen in model te houden.

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »