Terug

Eco Zonnebrand (14)

Filters

Eco Zonnebrand

We moeten zuinig zijn op onze aarde, daarom zijn ecologische producten een goede keuze. Wij van Viva Donna zijn daar dagelijks mee bezig. Wij zijn altijd weer op zoek naar merken die duurzaam zijn voor het milieu en goed zijn voor de mens. Je vindt bij ons dus veel merken  in make-up en huidverzorging die duurzaam zijn.

Duurzame producten voor in en na de zon

Ecologische, biologische, milieuvriendelijke producten worden in onze maatschappij steeds belangrijker.  Hier vind u dus een uitgebreid assortiment met mooie producten. De zon wordt steeds schadelijker en het is verstandig om daar goed mee om te gaan. Voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Kies dus voor een goede zonnebrand. Stel jij goede eisen aan je producten? Dat kan zeker geen kwaad. Deze producten bevatten geen onnodige ingrediënten en het is puur natuurlijke verzorging. Goed voor jezelf en het milieu.

Waar vind je duurzame huidverzorging en make-up?

Nou die vind je dus bij ons. Wij vinden het belangrijk dat we een steentje bij dagen aan het verduurzamen van het milieu, want over 50 of 100 jaar willen er ook nog mensen gezond en fijn kunnen leven op onze planeet. Dus zijn we voor jullie op zoek gegaan naar mooi merken die wat voor jou kunnen beteken, maar ook voor het milieu en de toekomst. 

Verder worden wij ook blij van merken waar niet zo veel rommel in zit.

Als we nog lang willen blijven genieten van de aarde, de natuur en de schone lucht dan moeten we een beetje beter na gaan denken over alles wat we gebruiken. Daarom is het verstandig om ecologische producten te gebruiken. Denk dan bv aan douchegel, wasmiddel, dagcrème, nachtcrème, gezichtsreiniging, afwasmiddel, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, nagellak, enz

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »