Terug

Beauty Without Bunny’s

Helaas worden er bij het vervaardigen van cosmetica producten nog steeds konijnen gebruikt om op te testen.  Of er wordt nog gebruik gemaakt van  testen op dieren die in het verleden zijn gedaan. Gelukkig werken de meeste merken al met het laatste, zodat de dieren nu worden bespaard, maar natuurlijk is het nog steeds het beste als we helemaal stoppen niet de dierproeven. Dit noemen we ook wel Beauty Without Bunny’s.

Wat houdt Beauty Without Bunny in?

Beauty Without Bunnies is een internationale certificering voor dierenwelzijn. Het label wordt beheerd door de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), een non-profit organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Het label kan onder meer teruggevonden worden op schoonmaakmiddelen en cosmeticaproducten. Het label garandeert dat de producten niet op dieren getest zijn.

Deze merken zijn niet getest op dieren

Guardenza

Andere certificering labels: ecocert gecertificeerd / biologische gecertificeerd/ Vegan gecertificeerd/ fair trade/ natuurlijke ingrediënten/ natural / organic / cosmebio / cruelty FreeNot tested on animalsI’m green

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box