Terug

Voeding voor het haar (8)

Filters

Voeding voor het haar

Je haren hebben dagelijks een goede verzorging nodig. Dat weten wij bij Viva Donna als geen anders.  Ons assortiment bestaat uit duurzame  haarverzorgingsproducten voor hem en haar. 

Voeding voor het haar

Voeding voor het haar is iets anders dan een conditioner, die gebruik je om het gemakkelijker door te kunnen kammen. Voeding voor het haar is zoals de naam het al zegt, een voeding voor het haar. Dit laat je dus in het haar zitten en spoel je niet uit. Het voedt de haar van de haarwortel tot de haar punt. Denk bijvoorbeeld aan een haar olie of een haarserum. Vaak worden bij gespleten haar punten, droog haar, pluizig haar  haarvoedingsproducten gebruikt.

Wat voor soort haar heb ik?

Zoals je verschillende soorten huidtypes hebt, heb je ook verschillende soorten haar. Je hebt droog haar, vet haar, normaal haar. En je hebt haar problemen zoals haar met gespleten haarpunten, roos, slap haar, pluizig haar, enz  En er zijn verschillende soorten haar in lengte en stijl zoals steil haar, krullen, lang haar, kort haar, half lang haar enz. En vergeet het gekleurde haar niet!! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »