Terug

Hand- en voetverzorging (45)

Handen en voeten worden vaak vergeten in onze lichaamsverzorging, maar dat is o zo belangrijk.
Je staat namelijk de hele dag op je voeten en je handen zijn eigenlijk je visite kaatje. Het is toch veel fijner als deze ook goed verzorgd zijn?

Filters

Hand- en voetverzorging

Hand- en voetverzorgingsproducten

De handen zijn het visite plaatje voor de vrouw, zorg dus dat ze mooi verzorgd zijn. Je handen zijn eigenlijk de enige lichaamsdelen die bijna nooit bedekt ( en dus beschermd ) zijn. Verzorg ze dus goed met handcrème, handscrub, nagelriemcrème, nagelverzorging, enz. Als je handen echt even aan een kuurtje onderhevig zijn doe dan voor je naar bed gaat de handen scrubben, daarna invetten met een goede handcrème en dan handschoenen aan. Het heeft dan de hele nacht de tijd om in te trekken en te herstellen. Moet je een zien hoe je handen er dan in de ochtend weer uitzien. 

Verder kunnen mooi verzorgde nagels natuurlijk niet achterblijven. Nagellak is momenteel heel hot. Je hebt het wel in meer dan 100 verschillende kleuren nagellak. Maar een nagellak kan natuurlijk alleen maar mooie overkomen als ook de nagels mooi verzorgd zijn.

En de voeten die hebben heel wat te verduren gedurende ons leven. Er staan en lopen er dagelijks op, maar in de voet verzorging zijn ze vaak een onder geschoven kindje. Als je ze goed verzorgt dan kan je een hoop leed voorkomen. Gebruik dus regelmatig een voeten scrub en een voeten crème. Haal je eelt geregeld weg, dit voorkomt likdoorns.

 

Klachten van de handen en voeten met bijbehorende product:

De merken die wij verkopen is hand verzorging en voet verzorging zijn:

Alessandro

OPI

Trind

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box