Terug

Handverzorging en Voetverzorging (63)

Handen en voeten worden vaak vergeten in onze lichaamsverzorging, maar dat is o zo belangrijk.
Je staat namelijk de hele dag op je voeten en je handen zijn eigenlijk je visite kaatje. Het is toch veel fijner als deze ook goed verzorgd zijn?

Filters

Handverzorging en Voetverzorging

De handen zijn je visite plaatje en je voeten hebben heel wat te verduren, we weten als geen ander bij Viva Donna dat je ze goed moet verzorgen hierdoor. We hebben daarom de beste merken in hand en voetverzorging voor jullie uitgekozen. Onze merken zijn super verzorgend en uiterst duurzaam.

 

Handverzorging en voetverzorging

Het verzorgen van de handen en de voeten met hand en voetverzorging is erg belangrijk. Zoals we hierboven al vertelde zijn de handen je visite kaartje. Je handen zijn de lichaamsdelen die je het eerste aanbied om kennis met een onbekend iemand te maken, of iemand te begroeten. Als de handen er dan onverzorgd uitzien is dat niet zo'n goed begin, des te meer als je handen netjes verzorgd zijn. Dit doe je met diverse handverzorgingsproducten die er zijn.

De voeten hebben veel te lijden. Je hebt maat 1 paar en je staat er altijd op, of het nou warm is of koud, met of zonder schoenen en sokken. Je moet ze dus goed verzorgen om ze eelt, zweet en kloven vrij te houden. Dit doe je met de heerlijke voetverzorgingsproducten die we in ons assortiment hebben.

 

Handverzorging 

Voor mooie handen heb je in ieder geval de volgende producten nodig om ze optimaal te verzorgen en klachtenvrij te houden. Geschikt voor droge handen.

Voetverzorging 

Voeten verzorgen doen we met een voetencrème en een voetscrub. 

 

Handcrème

De handen zijn eigenlijk de enige lichaamsdelen die bijna nooit bedekt ( en dus beschermd ) zijn. Verzorg ze dus goed, dit doe je in ieder geval met een goede handcrème.  Breng dagelijks de handcrème aan, in ieder geval voor dat je in bed stapt. Dan heeft het de tijd om de hele nacht in te trekken.

Hoe breng je een handcrème nou het beste aan?

Breng een hoeveelheid ter grootte van een 20 euro muntje aan op de bovenkant van de handen ( Ja je leest het goed, niet op de binnenkant van de handen. De binnenkant van de handen hebben geen talg klieren en nemen dus geen handcrème op waardoor de handen veel vetter blijven) Verdeel de handcrème tussen de 2 bovenkanten van de handen. Hierna kan je het ook nog een beetje nawrijven op de binnenkant van de handen. Zo heb je het meest profijt van de handcrème.

Als de handen echt veel te verduren hebben gehad en de handen echt super droog zijn en of kloven hebben, ga dan met een dikke laag handcrème met handschoenen er overheen slapen.

 

Handscrub


Voor mooie handen kun je het beste de handen extra verzorgen met een Handscrub. Een handscrub verwijderd de dode huidcellen op de handen en hierdoor wordt de handcrème die je erna gebruikt beter opgenomen en heeft dus ook  meer resultaat. Verder bevat een handscrub vaak oliën en deze oliën die niet vet na blijven, geven direct een verzorgend en comfortabel gevoel aan de huid.

Schud de flacon eerst goed. Neem een hoeveelheid handscrub ter grootte van een euro muntje op de binnenkant van de hand en doe je handen bewegen alsof je je handen wast met zeep. Hierna was je je handen af met veel lauw warm water. Als je ze hebt afgedroogd dan voelen je handen super zacht aan!! Je kan hierna een handcrème aanbrengen maar dat is geheel niet altijd nodig.

 

Voetencrème

De voeten die hebben heel wat te verduren gedurende ons leven. We staan en lopen er dagelijks op, maar de voetverzorging is vaak een onder geschoven kindje. Als je ze goed verzorgt dan kan je een hoop leed voorkomen. Gebruik dus regelmatig een Voetencrème. Voetencrème zorgt voor minder eelt en minder eelt zorgt voor minder last van kloven en likdoorns.

 

Hoe breng je een voetcrème nou het beste aan?

Breng een hoeveelheid ter grootte van een 20 euro muntje aan op je hand. Neem niet te veel, want anders blijven de voeten zo lang vet na. Verdeel de voetcrème tussen je 2 handen en masseer de voeten lekker in tot de voetcrème geheel is ingetrokken. Hierna doe je de andere voet. Kijk uit als je gaat staan op een tegelvloer, de voeten kunnen glad zijn!!

Als de voeten echt veel te verduren hebben gehad en ze echt super droog zijn en of kloven hebben, ga dan met een dikke laag voetcrème met sokken er overheen slapen.

 

Voetscrub

Wil je de voeten nou echt een heerlijke, snelle, relaxte voetverzorging geven dan neem je een Voetscrub. Een voetscrub verwijderd de dode huidcellen van de voeten en hierdoor wordt de voetencrème die je erna gebruikt beter opgenomen en heeft dus ook meer resultaat. Verder bevat een voetscrub vaak oliën en deze oliën die niet vet na blijven, geven direct een verzorgend en comfortabel gevoel aan de huid.

Schud de flacon eerst goed. Neem een hoeveelheid voetscrub ter grootte van een euro muntje op de binnenkant van de hand en verdeel dit over je voet. verdeel de voetscrub over de de al vochtige voeten en masseer het met zachte bewegingen in de huid. Dit doe je ook bij de andere voet. Hierna spoel je je voeten af met veel lauw warm water. Als je ze hebt afgedroogd dan voelen je voeten super zacht aan!! Je kan hierna een voetencrème aanbrengen maar dat is geheel niet altijd nodig. Kijk wel uit als je op een tegelvloer stopt, het kan glad zijn!

 

Handverzorging en voetverzorging merken

Alessandro

Trind

zZacht handverzorging

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box