Terug

Trind Hand & Nail (40)

Filters

Trind Hand & Nail

Trind

Trind is een van de meest bekende merken op hand en nagelverzorging gebied.

Trind Cosmetics is een Nederlands bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in natuurlijke hand en nagel verzorging. Trind producten bieden een zichtbaar betere conditie van de nagels, nagelriemen en handen. Ze maken de nagels sterker en mooier zonder verstoring van de natuurlijke structuur van de nagel.

Dankzij de jarenlange ervaring, uitgebreide laboratoriumonderzoek en continue interactie met klanten, is Trind uitgegroeid tot de specialist in natuurlijke hand en nagel verzorging. In al die tijd hebben zij miljoenen mensen wereldwijd de geschikte oplossing voor hun problemen van de nagels en nagelriemen geboden. Wil jij mooie nagels? Koop Trind Cosmetics en volg de stappen die ze aangeven met de verschillende soorten Trind. Ze hebben flesjes speciaal voor de nagelriemen en flesjes om de nagelplaat te verzorgen. Mooie nagels is mogelijk voor iedereen. 

Trind nagelverzorging

Trind handverzorging

Trind Nail Balsem

Nail Balsem Trind is voor de nagelplaat te verzorgen. Voor een goede conditie van de nagel gebruik je Trind Nail Balsem, dit hydrateert optimaal de nagel met allerlei voedende ingredienten. Je laat het even intrekken en daarna masseer je het in de nagel. Het ruikt lekker fris en heeft een groene kleur. Het is op water basis. Een goede start van je nagelverzorging (voor de nagelriemverzorging gebruik je de Trind Culticle Remover en Trind Culticle Balsem gebruiken). 

Trind Nagelverharder

De Trind Nail Repair is een nagelversterker. Op het doosje staat ook voor broze en splijtende nagels. Dit maken ze waar. In twee weken heb je gezonde en sterke nagels. Het natuurlijke nagelvocht gaat niet verloren, waardoor de nagel soepel blijft. En de nagel zal minder snel breken. Ze adviseren dagelijks gedurende 2 weken een laagje aan te brengen. En na een rustperiode van een week het 1 keer per week aan te brengen. 
Het zit in een mooi flesje en reinig het flesje ook even na gebruik. En schudt het flesje goed voor je het spul gaat aanbrengen. Zorg ervoor de nagelplaat goed gereinigd is met de Trind Nailpolish Remover (zonder aceton). 
De Trind nagelverharder is er in een natural variant maar ook bijvoorbeeld in pure pearl
Lees mee hoe je de Trind nagelverharder gebruikt in de blog van Sandra. 

Trind Hand Repair

Na de nagelverzorging is het nu tijd voor de handverzorging. De Trind hand repair is geen gewone handcreme, maar bevat naast duo-liposomen ook vitamine A, C en E. 
Het is een dunne handcreme, die niet plakkerig of vettig aanvoelt en snel intrekt. Je hoeft het maar 2 keer per dag te smeren. 

Wij verkopen ook nagelverzorging setjes van Trind waarin de complete nagelverzorging in een tasje zit. 
Uiteraard verkopen ze ook losse top coat en basecoat voor je nagels. En de Trind nagelvijl.
Als je meerdere producten uit de Trind lijn gebruikt heb je sneller resultaat.

In onderstaande video nog een handige uitleg over het gebruik van de Trind Cosmetics nagelverzorging. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »