Terug

Hoe gebruik je de Trind Nail Repair nagelverharder ?

Hoe gebruik je de Trind Nail Repair nagelverharder ?

Hoe gebruik je de Trind Nail Repair nagelverharder ?

Last van zachte en breekbare nagels? We vertellen je hier hoe je de nagelverharder ( Nail Repair) van Trind moet gebruiken.

Je vindt de Trind nagelverharders hier ->

Zachte en brokkelende nagels is erg vervelend. Maar gelukkig is er iets aan te doen met een nagelverharder. Bijvoorbeeld de nagelverharder van Trind. Maar eerst zal ik je iets vertellen over hoe zachte, broze of zwakken nagels ontstaan.

TRIND Nail Repair Pink Pearl

Wat zijn broze zwakke en zachte nagels 

Gezonde nagels zijn soepel en sterk met een gelijkmatig van kleur. Soms kunnen gezonde nagels broos en dun worden. Dunne vingernagels worden vaak veel eerder opgemerkt dan dunne teennagels, maar zowel de nagels op je vingers als de nagels op je tenen kunnen broos en dun worden. Dunne nagels zijn zwakker en kunnen snel breken of splijten. Zo laat het bovenste laagje van de nagel los en kan deze scheuren. 

Hoe ontstaan broze of zwakke nagels

Het kan komen door zowel interne en externe factoren dat nagels zwak en broos zijn. Interne factoren zijn bijvoorbeeld je voedingspatroon, slaaptekort en vitamine tekort. Broze nagels kunnen een gevolg zijn van een ernstig vitamine tekort. Vaak hebben mensen met zwakke nagels een tekort aan biotine (vitamine B 8), vitamine D, calcium en/of zink. Deze vitamines en mineralen kun je halen uit eieren, vis, zuivel, noten, fruit en groenten. Ook zijn er supplementen waar je deze voedingsstoffen uit kunt halen om je nagels te verzorgen. 

Ook kunnen broze nagels ontstaan door externe factoren, zoals het veel wassen van je handen, zo kunnen nagels uitdrogen. Je nagels nemen namelijk veel vocht op en worden niet altijd goed afgedroogd. Droge nagels kunnen ook ontstaan door gebruik van schoonmaakmiddelen. Door handschoenen te dragen bij het poetsen en afwassen kun je dit voorkomen. 

Hoe kan je broze nagels sterker maken?

Ook kun je je nagels sterker maken door ze goed te verzorgen. Houd je nagels gezond door ze te laten groeien, maar niet te lang. Vijl de nagels daarnaast rond, in één richting. Smeer je nagels ook regelmatig in met een vocht inbrengende crème, om uitdroging te voorkomen. Gebruik geen agressieve nagellak, maar een zonder chemicaliën. Ook nagellakremover kan agressief werken op je nagels. Gebruik daarom nagellakremover op basis van soja, deze bevatten geen aceton dat schadelijk kan zijn voor je huid en nagels. 

 Ook nagelverharder kan een uitkomst bieden.

Trind Nail repair - nagelverharder

De Trind Nail Repair collectie zorgt voor mooie stevige nagels die niet afbreken of splijten. Je moet het wel gebruiken als kuur want het werkt niet als je het een keertje gebruikt. Ook is het belangrijk dat je meerdere goede nagelverzorgingsproducten gebruikt. Want als de nagels voeding missen dan kan je nagelverharder gebruiken tot je een ons weegt, maar dan zal het minder doen dan dat je je nagels voor 100% goed verzorgt.

Hieronder zie je de Trind nail repair Naturel

TRIND NAIL REPAIR NATURAL POTJE 9 ML

Hoe je de Trind nail Repair gebruikt dat zie je in dit filmpje

 

Zo gebruik je de Trind Nail Repair:

  • Reinig de nagelplaat met een aceton vrije remover
  • Breng de eerste dag een dus laagje Trind nail repair aan op de nagels
  • Breng de tweede dag een dun tweede laagje aan
  • Reinig de derde dag de nagels weer met de aceton vrije remover en breng weer het eerste laagje aan.
  • Ga zo door.
  • Een verzorging en voeding van de nagels kan erg meehelpen. ( bijvoorbeeld Trind Nail Balsem)

De Trind Nail Repair collectie is er in diverse kleuren en er zijn diverse  Trind nagelverzorgingssetjes. Dus je kan je eigen kleur kiezen waardoor de nagels direct ook gelakt zijn en ze voeden en verzorgen.

Krijg ik extra broze nagels van nagellak?

Door langdurig nagellak te dragen kunnen je nagels uitdrogen. Maar niet alle nagellak veroorzaakt broze of zwakke nagels. Gebruik daarom een nagellak van goede kwaliteit, die niet hermetisch afdekt. Bovendien kan een vochtinbrengende nagellak de nagels juist sterker maken. Zoals een basecoat (een laagje dat je onder je nagellak aanbrengt als bescherming) of een nagelverharder die je nagels sterker maakt.

Je vindt alle Trind nailrepair producten hier

Trind Anti-Bite Repair Light ✔️ online kopen | Viva Donna

Heb je vragen? Mail ons dan gerust naar [email protected] of laat een reactie achter onder zit bericht.

Stralende Groetjes Viva Donna!

_____________________________________________________________________________

 

TRIND: Trind nailbalsam, Trind nail balsem, Trind Repair Matt, Trind Repair Pearl pinkTrind Repair Anti-bite, Nail Balsem, Trind nagellak remover aceton vrij, Trind Kuur, Trind Perfect systemTrind hand repair, Trind cuticle remover, Trind soft cuticle pen, Trind cuticle balsem, Trind Extra moistuizing cuticle cream,  Trind magic BufferTrind Flexi Vijl, Trind Fungail Nail serum, Trind proffesionel glass vijl, Trind Keratine restore, Trind repair, Trind Nail Brightner, Trind Keratin Nail protector,

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box