Terug

Nieuw van Loveli Facescrub & facemask

Nieuw van Loveli Facescrub & facemask

We mogen je weer vertellen dat Loveli de collectie heeft uitgebreid!

Ja je leest het goed. Loveli is echt super goed bezig en heeft weer een paar nieuwe producten gelanceerd. En wel de Loveli Facescrub, de Loveli Facescrub Sensitive en de Loveli Face mask. En natuurlijk hebben we daar een leuke Loveli voordeel set scrub & mask van gemaakt! Met deze nieuwe producten kan je je huid nog extra verwennen en dan op een hele duurzame manier! We gaan jullie er alles over vertellen!

 

Loveli Facescrubs:

Er zijn nu 2 scrubs in het gezichtsverzorging assortiment van Loveli. De gewone en die speciaal geschikt is voor de gevoelige huid, de Sensitive. Beide scrubs bevatten parels van jojoba-was en die verwijderen op een super zachte manier alle dode huidcellen en andere verontreinigingen en maken je huid heerlijk zacht en fris. Waardoor de huid weer helemaal open staat voor je verzorgingsproducten. 

Voordelen van de Loveli scrub:

♥. Geeft je huid een diepte reiniging

♥. De jojoba-parels maken je huid fluweelzacht

♥. 100% troepvrij natuurlijk – geen microplastics in onze producten!

 

Loveli gezichtsmasker:

Loveli had al eerder een gezichtsmasker, maar die moest je zelf nog aanmaken. Het masker dat nu in het assortiment is is al helemaal klaar voro gebruik. En nog fijner in gebruik! Met dit super fijne voedende gezichtsmasker verwen je huid. De pink clay is een roze klei die super zacht is voor de gevoelige huid, maar tegelijk een geweldige reiniger voor je poriën. Met echte abrikozen voor de fruitzuren plus een flinke dosis hydraterende hyaluronzuren.

Voordelen van het gezichtsmasker:

♥. Geeft je huid een extra hydratatie-boost

♥. Maakt je huid ultra-zacht

♥. Reinigt diep

♥. 100% troepvrij natuurlijk

 

Gebruik een gezichtsmasker altijd samen met een gezichtsscrub. Als de dode huidcellen van de huid af zijn dan kan het masker nog beter opgenomen worden door de huid. Dit is een gouden duo dus, vandaar dat we er een aanbiedingsset van hebben gemaakt.

 

Veel van de Loveli producten zijn navulbaar. Goed voor het milieu en voor je portemonnee! Je vindt alle Loveli producten hier.

 

Nou geniet weer van alle Duurzame producten van Loveli!!

 

Stralende Groetjes Viva Donna!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box