Terug

Viva Donna is dé Striplac expert bij uitstek!

Viva Donna is dé Striplac expert bij uitstek!

Viva Donna is dé Striplac expert bij uitstek!

STRIPLAC is revolutionair en uniek. Een geweldige nagellak die tot 10 dagen houdt zonder te beschadigen. De STRIPLAC nagellak houdt tot 10 dagen, zonder te chippen of af te bladeren. Het heeft ook een indrukwekkende glans. Tot de laatste dag zien jouw nagels er perfect uit. Simpel uit te harden onder een LED-lamp en nog simpeler te verwijderen door gewoonweg los te trekken of af te weken. 

Striplac en Viva Donna de gouden combinatie!

Dat wij van Viva Donna het grootste Striplac point van Nederland zijn dat wisten jullie natuurlijk al, maar dat we ook een echte expert in Striplac zijn dat misschien nog niet!

Wij hebben ook onze eigen beautysalon en gebruiken de Striplac daarom uiteraard zelf en bij onze klanten. Hierdoor kunnen wij jullie de Tips en trucs geven die wij in de praktijk meemaken. En jullie kunnen met al jullie problemen bij ons komen omdat we de meeste problemen zelf inmiddels ondervonden hebben en er een oplossing voor hebben!

Wij hebben altijd de nieuwste Striplac kleuren en producten in ons assortiment. Doordat we een korte lijn hebben met de specialistes van  Alessandro Nederland is ons Striplac assortiment altijd up to date. Je bent altijd welkom om ons te benaderen voor advies of andere vragen.

Striplac gebruiksaanwijzing:

In de STARTERSKIT zitten alle benodigdheden voor perfect gelakte nagels. Mooie glanzende nagels zijn nu binnen handbereik met Striplac Peel or Soak van Alessandro.

Kijk voor gebruik naar dit stap voor stap filmpje:

 

Heb je vragen over Striplac Peel or Soak stuur gerust een mailtje wij helpen je graag.

 

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box