Terug

Rosebud Salve nieuw in ons assortiment

Rosebud Salve  nieuw in ons assortiment

Nieuw in het assortiment van Viva Donna: Rosebud Salve

Eén van die items die nooit in je handtas mag ontbreken is de Rosebud Salve!  Laten wij dat nou nieuw in ons assortiment hebben opgenomen om dat we er veel vraag naar hadden. Dus bedankt voor de tip gevers. We zijn blij dit mooie nieuwe merk in onze webshop te mogen verwelkomen.

Wat is Rosebud Slave?

Rosebud Salve is een verzorging voor de lippen, maar ook geweldig bij een droge huid en luieruitslag dat al in 1892 is gemaakt door George F Smith. Zij hebben toen Rosebud Perfume Company opgericht. En nog steeds wordt deze magnifieke lippenbalsem verpakt in het oorspronkelijke, bekende blikje. Het is echt  een ware alleskunner.

 

Waar kan je de Rosebud Salve voor gebruiken?

De Rosebud Salve is zoals al eerder gezegd, echt een alleskunner die je voor meerdere huidklachten kunt inzetten. Het werkt uiteraard geweldig als lip balsem, maar ook bij een droge huid, huidirritatie, droogte plekjes en bij luieruitslag kan je de Rosebud Salve eens proberen. Ik wed dat je het vaker gaat gebruiken.

Rosebud Salve & modellen

Rosebud Salve is zeer geliefd bij modellen om zijn magnifieke werking en mooie natuurlijk glans. Het wordt door veel Hollywood sterren en hun visagisten gebruikt en je komt het regelmatig tegen in de bladen. Nou dit doen ze alleen maar omdat het product ook zo goed werkt!

 

Het Rosebud Salve Assortiment:

De Rosebud Salve blikjes:

 ROSEBUD Lip Balm Salve Tin

 

De Rosebud Salve Original in tube:

Rosebud Tube Salve Lippenverzorging

 

Nou nu heb je dus nooit meer last van droge en ruwe lippen en kan jij ook zo'n geweldig product altijd bij de hand hebben in jou handtas! Je vindt de Rosebud Salve lippenbalsems hier

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

 

Recente artikelen

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box