Terug

Mini facial voor thuis

Mini facial voor thuis

Naar de schoonheidsspecialiste gaan is natuurlijk altijd goed, maar de thuis verzorging is het allerbelangrijkste voor een mooie huid!

Kijk als je een keer in de 6 weken naar de schoonheidsspecialiste gaat dan is dat natuurlijk heerlijk! Maar voor de kwaliteit van je huid zal je thuis ook echt je huid goed moeten verzorgen. We hebben daarom een lekkere gezichtsbehandeling voor je uitgeschreven zodat je zelf, tussen je eigen verzorgingsrituelen door, ook nog eens kan doen. Geniet ervan!

 

Mini Facial voor thuis:

Reinigen van de huid.

Oké, het reinigen van je huid is waarschijnlijk de minst leuke stap in je mini facial, maar het is toch wel echt het belangrijkste stap. Of je verzorgingsritueel  nou enkel bestaat uit een combinatie van reinigen en een dag- of nachtcrème of dat het het startsein is van je uitgebreide ritueel; beginnen met een schone, frisse huid is essentieel voor alle stappen die je daarna zult doorlopen. Vuil en talg stapelen zich in de loop van de hele dag op waardoor poriën verstopt raken. Door te reinigen voorkom je dat de huid dof, onzuiver of gevoelig wordt. Voor een goede reiniging gebruik je een milk, mousse of gel samen met een lotion 2 maal per dag.


Peelen/ scrubben

De huid vernieuwd zich elke 28 dagen. De dode huidcellen blijven dan op je huid liggen. Wanneer je de huid wakker schudt door deze dode huidcellen te verwijderen met een peeling of een scrub, dan zal de huid sneller nieuwe huidcellen gaan aanmaken. De doorbloeding word gestimuleerd waardoor de huid blijft stralen en er jong uit blijft zien. Zo zal je ook minder snel rimpels krijgen of je kan rimpels verminderen. Het is een must om 1 à 2 keer per week de huid te peelen.   Verder kan de huid ook beter werkstoffen opnemen als je de huid ontdoet van de dode huidcellen.

mini facial voor thuis


Masker.

Het regelmatig gebruiken van een masker is geen overbodige luxe. Het zorgt voor een goede opname van de werkstoffen, betere huidconditie en voor ontspanning. Na een peeling is de huid klaar om werkstoffen dieper in te laten trekken. Breng een (crème)masker die bij jou huid past mesdik aan op de huid en ontspan 10-15 minuten.  Daarna afspoelen met veel lauw warm water!


Serum.

Een serum speelt in op de huidbehoefte.  Ze zijn veel geconcentreerder dan crèmes en hebben kleinere moleculen, waardoor de actieve bestanddelen beter en dieper in de huid doordringen. Een serum geeft de huid een boost waardoor hij gaat stralen. Breng 1 à 2 keer per dag een serum aan onder je crème en geeft de huid net het beetje extra wat hij verdiend.

Oogcrème.

De huid rondom je ogen is heel dun en kwetsbaar, elke dag knipperen we duizenden keren waardoor de huid sneller geïrriteerd is. Het bevat geen talgklieren en de poriën en structuur is veel fijner. Doordat de huid zo anders is dan bijvoorbeeld je wangen ben je sneller getekend met verslapping, lijntjes, wallen of donkere kringen. Een oogcrème bevat kleinere moleculen dan een dag- of nachtcrème en kan hierdoor dus beter en dieper in de huid trekken. Bescherm en verzorg de huid rondom de ogen!


Dag of nachtverzorging

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade aan kunnen brengen. Onder andere de zon, hitte, wind, kou en milieuvervuiling. Daarnaast raken de huidcellen hun activiteit kwijt en ondergaan slijtage naarmate ze ouder worden. Al deze factoren werken in op onze huid en laten zo hun sporen achter. Een goede dagcrème beschermt onze huid hiertegen en een nachtcrème zorgt voor een goede voeding en herstel van de huid.

 

Geniet van je ontspannen Facial!! Stralende Groetjes Viva Donna!

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Recente artikelen

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box