Terug

Famke test: De Loveli Power Zen Deodorant

  • Door Famke
  • Sunday 29 / 03 / 2020 0
Famke test: De Loveli Power Zen Deodorant

Isn’t that Loveli?

 

Al tijden ben ik op zoek naar dé perfecte deo.
Een die de hele dag werkt. Of ik nu veel of weinig doe en… die áltijd werkt, ongeacht welke kleding ik draag. Geen idee of jullie het herkennen, maar die leuke bloesjes en topjes van polyester, viscose en andere kunststoffen zijn voor mijn deo’s normaal gesproken een behoorlijke uitdaging. 

Aanbod genoeg toch zou je zeggen? Inderdaad, genoeg deo’s die 48 uur zouden moeten werken. En die zelfs met een paar keer bij sprayen/rollen die polyester bloesjes de baas blijven.

Maar… al die deo’s bevatten aluminium, parabenen of andere troep.
Laat ik dat nou liever niet op mijn lijf willen. Dus ben ik de afgelopen jaren druk bezig geweest met het vinden van dé perfecte deo, zonder troep.
Wat me in mijn zoektocht opviel, is dat deo’s die 48 uur zouden werken stuk voor stuk aluminium bevatten.  Laten we eerlijk zijn, iedere dag lekker douchen en verse deo op lijkt me toch wel heel fijn voor je omgeving.
Oké, laten we ervan uitgaan dat de fabrikant met het “48h-label” iets mee wil zeggen over de werking van de deo. Maar dan nog: blijkbaar is het voor de meeste fabrikanten essentieel om aluminium toe te voegen om een goed werkende deo te krijgen.
Ook spuitbussen bevatten, voor zover ik kon vinden, allemaal aluminium. 

Ik heb legio deo’s getest zonder aluminium. Een heel aantal zou 24 uur moeten werken, maar steeds moest ik na een paar uur al weer “bij-deo-en”. Maar wat me echt opviel was dat geen enkele deo opgewassen was tegen de kunststof topjes/bloesjes/truitjes. 

Op een gegeven moment wees mijn schoonheidsspecialiste me op de Loveli deodorant. Zonder aluminium, parabenen en andere troep! Een deo die echt zou werken, ook tegen stress-zweet! Nou, daar had ik wel oren naar, dus ging de Loveli Power of Zen in mijn tas mee naar huis. De geur was heel fris en natuurlijk. Het opbrengen is even wennen (om te beginnen draait de dop de andere kant op) en je hebt ontzettend weinig nodig door de hoge concentratie zuiveringszout.
Serieus, zou dit kleine beetje mij de hele dag schoon en fris laten ruiken?
Om de deo gelijk maar eens goed uit te testen ging ik een wandeling maken in een dikke trui, gemaakt van acryl. Het recept om daarna mijn trui gelijk in de was te moeten gooien. Maar tot mijn grote verbazing was er na die wandeling nog geen spoortje zweet te ruiken!
Ook in de dagelijkse rat-race  bleef ik fris, ongeacht wat ik voor kleding droeg.
En niet alleen stresszweet, ook hormoonzweet is de Loveli deo de baas.
Echt zo fijn om je de hele dag geen zorgen te hoeven maken over hoe je ruikt, no matter what!
Ik ben fan!

Maar hoe werkt het nou? Het zuiveringszout zorgt ervoor dat de PH-waarde van je huid omhoog gaat, waardoor bacteriën daar geen stand houden. Inderdaad: diezelfde bacteriën die ervoor zorgen dat je zweet gaat ruiken. Verder zorgt de kokosolie voor een neutraliserende werking, en arrowroot en sheabutter zorgen ervoor dat je huid lekker zacht wordt. Als antioxidant wordt vitamine E gebruikt. 100% natuurlijk dus!

En wat ook zo fijn is, is dat de deo in 2 formaten verkrijgbaar is: een kleine stick waarmee je minimaal 6 weken doet. Die perfect in je tas past, of in je reisbagage. De XL stick heeft een normaal formaat en hiermee kun je minimaal 3 maanden vooruit. En….voor beide formaten zijn na-vullingen te koop zodat je de plastic verpakking nog minimaal 2x kunt gebruiken! Isn’t that Loveli?

 

Groetjes,
Famke

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box