Terug

Onze gecertificeerde natuurlijke merken

Onze gecertificeerde natuurlijke merken

Wij zijn super trots op onze gecertificeerde producten!

Veel van onze merken zijn gecertificeerd in het natuurlijke assortiment! En natuurlijk zijn we daar trots op. We zullen jullie hieronder de merken met hun certificeringen uitleggen.

zZacht:

Zzacht is getest op de volgende prioriteiten en uiteraard bewezen in werking!

 • zZacht is de eerste Probiotica cosmetica lijn die het voor elkaar heeft gekregen om de Probiotica producten stabiel te houden. Probiotica in bijvoorbeeld Jacult is onderhevig aan buitenlucht. De werking vermindert snel. Maar zZacht heeft het stabiel gekregen zodat de probiotica goed blijft voor minimaal 1 jaar!
 • Als je met een microscoop naar de producten van zZacht kijkt dan zie je daadwerkelijk miljoenen goede probiotica bacteriën.
 • Verder hebben tests bewezen dat de Nanozz geschikt  is voor de verneveling. En uit recente tests is gebleken dat het effect zeer effectief is.
 • Inmiddels worden de producten uitvoerig getest bij patiënten met Psoriasis en andere huidaandoeningen en naar we nu kunnen zien slaat dat aan!  Dat is dus erg positief.

Kaé:

Kaé is cosmebio, en ecocert gecertificeerd. Verder zijn de producten niet getest op dieren. Het product is gemaakt van de 100% pure Argan olie in de eerste persing koud geperst.

 

Guardenza

Gueardenza certificeringen

Guardenza is dus handgemaakt, Niet getest op dieren, 100% natuurlijk, eco vriendelijk en vegan vriendelijk!

 

Loveli:

Loveli heeft de certificering voor de zero plastics inside. Voor de producten van Loveli hebben zij ook een absolute voorkeur voor biologisch. Waar dat mogelijk is, kiezen ze dus altijd voor de biologische variant van een ingrediënt. Maar (nog) niet alle ingrediënten van de Loveli-producten zijn eco-gecertificeerd (officieel biologisch). Dat zit zo: van sommige ingrediënten, zoals water en natriumbicarbonaat, bestaan geen eco-gecertificeerde versies. Andere ingrediënten hebben geen eco-certificering omdat een producent (nog) niet kan of wil betalen voor certificering. En in sommige gevallen is het ze nog niet gelukt om het ingrediënt dichtbij huis en van de juiste kwaliteit te vinden in de bio variant.

De producten zijn dus al (groten)deels biologisch en ze werken keihard om alle niet-biologische ingrediënten te vervangen door gecertificeerd biologisch. 

ZAO:

ZAO belooft het volgende:

 • 100% Natuurlijke formules ( Behalve de nagellak die is  '10 free' )
 • Voorkeur voor biologische landbouw
 • Respect voor dieren
 • navulbare verpakkingen
 • Duurzame verpakkingen
BIO ZAO certificering BIO COSMOS ORGANIC ZAO certificering ECOCERT COSMOS ORGANIC ZAO certificering ECOCERT ZAO certificering PETA ZAO certificering SLOW COSMETIQUES ZAO certificering

 

Naif: 

NAIF certificeringNAIF certificeringNAIF certificeringNAIF certificeringNAIF certificering
 

 

 • I'm green: Deze certificering vertelt ons dat ze producten in verpakkingen doen die niet slecht zijn voor het milieu. Dus verpakkingen met natuurlijke ingrediënten.
 • Zero Plastic Inside In 2012 is de Plastic Soup Foundation begonnen met actievoeren tegen de microbeads, kleine stukjes plastic die via o.a. cosmetica in de natuur terecht komen. Plasticvrije merken krijgen daarom het “Zero Plastic Inside” logo en verklaren zo dat de producten 100% vrij zijn van microplastics. Voor meer informatie ga naar www.beatthemicrobead.org.
 • Vegan logo: Ook geschikt voor mensen die vegan leven!
 • Wat betekent het Triman Logo? Het Triman logo vloeit voort uit de Franse regelgeving. Het symbool is bedoelt om jou ervan bewust te maken om materiaal te scheiden voor recyclage. Zo kun je Naïf tubes gewoon bij het plastic afval weggooien, vanuit daar wordt bioplastic zorgvuldig gescheiden van regulier plastic.
 • Wat betekent het RSPO logo? In enkele producten van Naïf wordt gebruik gemaakt van ingrediënten (sucrose palmitate) die afgeleid zijn van RSPO-gecertificeerde palmolie. Voor palmolie die onder de voorwaarden van de RSPO is geproduceerd, mag géén waardevol bos gekapt worden. Met de lokale bevolking zijn afspraken gemaakt over het grondgebruik. Ook verdienen de werknemers een fatsoenlijk salaris en is kinderarbeid verboden. Meer informatie hierover op www.rspo.org.

En binnenkort hebben we ook Dermalogica!

 

Mochten jullie meer willen weten over de producten en of merken? Dan mogen jullie altijd contact opnemen met [email protected]!

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box