Terug

Oogverzorging (29)

Filters

Oogverzorging

De oog huid is 7x dunner dan de rest van uw gezichtshuid. Het heeft dus een andere verzorging nodig. Wij hebben voor u de beste oog verzorging uitgezocht een alle type oog huid problemen.

Wilt u meer weten over goede huidverzorging of zelfs huidverbetering? Of wilt u weten welke verzorging het beste bij u past? Wij organiseren workshop. Kijk snel op onze website  voor de workshops die wij organiseren.

Heb jij wel eens last van wallen en of kringen onder je ogen? Met mijn Anti-wallen en kringen stappenplan  is dat verledentijd!

 

Ja ik heb ze ook bijna iedere ochtend als ik net uit mijn bed stap; Wallen en kringen. Echt een afknapper als je ‘s morgens in de spiegel kijkt. Maar ik heb echt een oplossing waardoor je ze gedurende de dag niet meer ziet!

Anti-wallen en kringen stappenplan:

  • Reinig altijd je ogen voor je gaat slapen. ( Als je je make-up iet verwijderd dan zien je ogen en in de ochtend helemaal vermoeid uit en heb je sneller huidveroudering) ( lees ook de blog: Hoe reinig ik mijn ogen zonder huidveroudering te veroorzaken?)
  • Gebruik een oog crème maar eigen keuze ( geen idee welke? Lees dan deze blog)
  • Reinig de ogen nog even na voor je verder gaat. ( Er blijven vaak nog kleine restjes make-up achter en die geven een donkere waas onder de ogen)
  • Breng de Micro Lifting eyecreme van Ericson Laboratoire aan onder en boven het oog. ( Met licht kloppende bewegingen met je ringvinger op de harde gedeeltes)
  • Breng een concealer aan ( Hoe je dit doet zie in mijn blog: Concealer)

 

Zie je 's Ochtends vermoeid uit en heb je rimpels en lijntjes rondom je ogen? Neem dan de Micro collagen lifting for eye zone Bioptic! Je ziet er direct minder vermoeid en frisser uit!! Ik ben nog nooit zo blij geweest met een oogcrème als deze, en mijn klanten zullen dat beamen.

Deze verzorging geeft een onmiddellijk, spectaculaire schoonheidsresultaat voor het oog contour. Het “Micro collageen”is een voedende actieve werkstof die helpt bij het opvullen van rimpeltjes en lijntjes en de huid praktisch direct glad strijkt. Wist alle tekenen van vermoeidheid en laat de maakt de blik weer stralend en fris. Een echte aanrader dus!

Gebruiksaanwijzing:

 

* Breng  een grote speldenknop op een van je ringvingers aan en  verdeel het over beide ringvingers. 

Je gebruikt de ringvingers omdat je met deze vinger minder druk kan zetten en zo minder snel huidveroudering veroorzaakt.

* Breng de oogcrème met zacht kloppende bewegingen aan op de huid, van binnen naar buiten. Beng het aan op de huid waar je de oogkassen onder voelt. Door de warmte trekt het vanzelf naar alle plekjes rondom de ogen waar het zijn moet en kan het niet in je ogen komen.

* Je ziet bijna direct dat je oog huid er frisser en minder vermoeid uitziet!

 

Heeft u na deze blog nog vragen over het artikel of wilt u weten welke oogcrème het beste bij u past? Lees dan de blog over de oogverzorging van Ericson Laboratoire of neem dan contact met ons op via [email protected]

 

Er zit een groot verschil tussen producten voor huidverzorging en huidverbetering. Onze huidverbeteringsproducten zijn echte cosmeceuticals, dat betekend dat de producten een combinatie zijn tussen cosmetica en farmaceutische producten. Ze zijn dus veel geconcentreerder en bewezen effectiever!

Hier vind je de producten die werken op de ooghuid.

 

Onze merken in huidverbetering:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box