Terug

Gezichtsmaskers (54)

Filters

Gezichtsmaskers

Bij Viva Donna weten we als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te reinigen. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal  reinigingsproducten

Gezichtsreiniging

Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Gezichtsmasker

Een gezichtsmasker kan net dat kleine beetje extra aan je huid geven dat je wellicht mist in je dagelijkse verzorging. Het is als het ware een boost voor je huid. Je hebt gezichtsmasker voor een droge huid, vette huid, acne huid, huidverbetering, vochtarme huid. Zoek dus een masker dat voor jou huid gezicht is of welke effecten je wilt bereiken met een gezichtsmaker en geniet even van een momentje voor jezelf.

Je hebt gezichtsmasker die hard worden en die zacht blijven. Wij adviseren alleen bij een onzuivere huid en een acne huid een masker te gebruiken die hard wordt en in andere gevallen een gezichtsmasker te gebruiken die zacht blijft. Onder een hard worden masker wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en dat is niet voor alle huidtypes geschikt.

 

Hoe gebruik je een gezichtsmasker?

Breng het masker mes dik aan op de huid en laat het minimaal 15 minuten zitten terwijl je even relaxed. Spoel het af met veel lauw warm water tot het gehele masker verwijderd is en reinig altijd na met een gezichtslotion. Breng hierna de gewenste verzorging aan.

 

Tip bij Gezichtsmasker:

Gebruik voordat je een gezichtsmasker aan gaat brengen een gezicht scrub. Met een gezicht scrub haal je de dode huidcellen van je huid af en daardoor wordt het gezichtsmasker beter opgenomen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »