Terug

Striplac Starters Kit (3)

Striplac is de hit nu, het is een nagellak die je als vliesje van de nagel kan verwijderen. Geeft een super mooie glans en blijft lang zitten. Verkrijgbaar in ontzettend veel mooie modieuze kleuren.

Filters

Striplac Starters Kit

De Striplac Starter Kits van Alessandro bevatten alle Striplac producten die u nodig heeft voor het aanbrengen van de Striplac nagellak. Inclusief een handige Striplac UV-LED-lamp voor het snelle uitharden van Striplac-nagellakken. Deze Striplac Starter Kit is de ideale basis voor het gebruik van uw Striplac-nagellakken en deze kit kunt u uitbreiden door meer kleuren aan uw collectie toe te voegen. Striplac blijft tot 10 dagen zitten zonder splijten en hardt in 60 seconden uit. 

 

Striplac producten, de nagellak innovatie van nu!

Striplac producten zijn super hip nu, Striplac is een nagellak die je als vliesje van de nagel kan verwijderen. Striplac geeft een super mooie glans en blijft lang zitten. Striplac is verkrijgbaar in ontzettend veel mooie modieuze kleuren.
En er is nu een verbeterde versie van de huidige Striplac; Striplac Soak off or peel off

De handen zijn het visite kaartje voor de vrouwen, zorg dus dat ze mooi verzorgd zijn. Daarbij kunnen mooi gelakte nagels natuurlijk niet achterblijven. Striplac is innovatieve manier van nagelslakken. Je hard Striplac uit onder een uv lamp of  ledlamp en je kan het verwijderen als een vliesje.

Wij zijn een officieel Striplac point in Nederland en zijn officieel gecertificeerd voor de verkoop van Striplac producten en hebben het grootste assortiment Striplac producten van Nederland

Wil jij weten hoe je Striplac producten het mooiste aanbrengt, welke kleuren striplac het beste bij jou past? We organiseren workshop in het aanbrengen van Striplac producten, hierin krijg je tips en trucs hoe je de striplac zo mooi en snel mogelijk aan kunt brengen.

Voor info kijk even op de site op de de link workshop

Hier vind je de Striplac producten die we verkopen:

U vindt bij ons het grootste assortiment Striplac producten  van Nederland.

 

Hieronder vind je de gebruiksaanwijzing van de striplac producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box