Terug

Striplac Starters Kit (13)

Filters

Striplac Starters Kit

Nagelstyling, nagels lakken, nagels versieren, het is allemaal super hot. Nagellak valt allemaal onder make-up. Daar weten wij van Viva Donna alles van. Wij hebben de hipste nagellak en trendkleuren in onze webshop, maar ook duurzame natuurlijke nagellak producten. 

 

Striplac starterspakketten!

Naast de Striplac kleuren en de Striplac verzorgingsproducten, bieden wij u ook volledige Striplac starterskits aan zodat u in een pakket alles aantreft om uw nagels mooi te lakken met Striplac.

De Striplac Starter Kits van Alessandro bevatten alle Striplac producten die u nodig heeft voor het aanbrengen van de Striplac nagellak. Inclusief een handige Striplac UV-LED-lamp voor het snelle uitharden van Striplac-nagellakken. Deze Striplac Starter Kit is de ideale basis voor het gebruik van uw Striplac-nagellakken en deze kit kunt u uitbreiden door meer kleuren aan uw collectie toe te voegen. Striplac blijft tot 12 dagen zitten zonder splijten en hardt in 60 seconden uit. 

Download hier het Striplac stappenplan

Wat is Striplac ?

Striplac is de meest innovatieve nagellak van dit moment. En zij waren de eerste nagellak die eruit ziet als gellak. Ze hebben de voordelen van gellak zoals een mooie glans en het blijft langer mooi dan normale nagellak,  maar het heeft niet de nadelen heeft die gellak heeft. Zoals het afweken ( afsoaken) van de nagellak met aceton. Dit droogt namelijk de nagelplaat erg uit. Striplac haal je eraf als een vliesje. 

Striplac hard je uit met een led lamp en blijft daarna ongeveer 10-12 dagen super mooi zitten. Het bijzondere daarbij is dat Striplac zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

 

Striplac, hoe breng je dat het mooiste op?

We gaan je vertellen hoe je het mooiste de Striplac opbrengt.  Je hebt de volgende producten nodig:

  • Kleur striplac
  • Polijst vijl
  • Topcoat
  • ledlamp
  • reinigingspads

Zo ga je te werk:

  • Polijst alle nagels zorgvuldig.
  • Open het Striplac flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Ze het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
  • Breng de topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.
  • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.
  • En klaar zijn je mooie nagels.

 

Hieronder vind je de gebruiksaanwijzing van de striplac producten

 

Bekijk ook alle Striplac producten in een overzicht. 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Veel Striplac plezier!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box