Terug

Striplac nagelverzorging (35)

Filters

Striplac nagelverzorging

Striplac nagelverzorging om de mooie gelakte nagels goed te verzorgen.

Striplac is de meest innovatieve nagellak van dit moment. En zij waren de eerste nagellak die eruit ziet als gellak. Ze hebben de voordelen van gellak zoals een mooie glans en het blijft langer mooi dan normale nagellak,  maar het heeft niet de nadelen die gellak heeft. Zoals het afweken (afsoaken) van de nagellak met aceton. Dit droogt namelijk de nagelplaat erg uit. Striplac haal je eraf als een vliesje. 

Striplac hard je uit met een led lamp en blijft daarna ongeveer 10-12 dagen super mooi zitten. Het bijzondere daarbij is dat Striplac zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

Naast de Striplac kleuren en Starterskits bieden wij u aanvullende Striplac verzorgingsproducten aan, waarmee u de nagels die gelakt zijn met Striplac nog beter kunt verzorgen en nog mooiere gelakte nagels krijgt. 

Onder de Striplac nagelverzorging vallen de volgende producten:

Het is belangrijk om tijdens dat je Striplac nagellak draagt ook de nagels goed te verzorgen met Striplac nagelverzorging. De striplac blijft van beter zitten en houdt langer. Zeker ook tussen de Striplac kleuren door als je even niets draagt is het verstandig om de nagels goed te blijven verzorgen met de Striplac nagelverzorging.

De volgende producten van de Striplac nagelverzorging verzorgen de nagels:

 

Striplac nagelverzorging; hoe gebruik je ze?

  • Polijst alle nagels zorgvuldig voordat je de nagels wilt gaan lakken.
  • Open het Striplac flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Ze het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
  • Breng de topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.
  • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.
  • En klaar zijn je mooie nagels.
  • Breng iedere avond of minimaal 3 avonden per week de Striplac Care & gloss aan op de gelakte nagels. Dit geeft niet alleen een super mooie glans, het verzorgt ook de nagelriemen en die zijn het belangrijkste voor mooie nagels. Als de nagelriemen droog worden of beschadigen dan kan je na verloop van tijd de nagels ook niet meer mooi lakken!

 

Meer info over Striplac nagelverzorging van Alessandro!

Alessandro was de eerste die met een nagellak kwam die je als een nagellak kan verwijderen, langer blijft zitten dan de gewone nagellak en zijn mooie glans behoudt gedurende de tijd dat de nagellak op je nagels zit. Dit was de Striplac en Striplac nagelverzorging

Inmiddels is de Striplac al weer vernieuwd en blijft het nog langer zitten. Heb je nog maar 1 kleur lak laagje nodig en gebruik je alleen een topcoat en geen basecoat meer!. Verder kan je het verwijderen door het ad te peelen en af te soaken. En als laatste zijn er inmiddels 65 standaard kleuren nagellak in het Striplac assortiment en brengen ze ieder seizoen 5 trendkleuren nagellak uit die bij de trend kleuren van de kleding branche passen zodat je altijd trendy gelakte nagels kan hebben in trendy kleuren.

De Striplac nagelverzorging is een van de Striplac producten.

Viva Donna heeft naast de beauty webshop ook een schoonheidssalon waar zij met Striplac werken. Zij zijn dus de expert van alle  Striplac points in Nederland en België. Verder hebben ze bij Viva Donna het grootste assortiment van heel Nederland en België.

Je vindt hier alle Striplac nagelstyling producten!

Je vindt hier alle Alessandro producten

 

Striplac aanbrengen als een professional?  

Download dan hier de Striplac stappenplan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box