Terug

Welk huidtype heb ik?

Als je weet welk huidtype je hebt dan kan je beter je verzorgingsproducten aanpassen aan je huid. Hierdoor verzorg je je huid beter. Door goed te kijken naar je huid kan je zelf al een beetje bepalen welk huidtype je hebt. We zullen je daar een beetje bij helpen. Natuurlijk kan je hiervoor ook een afspraak maken bij de schoonheidsspecialist.

Zo weet je welk huidtype je hebt

Poriën: Kijk naar het aantal poriën op de huid. Heb je veel grote poriën dan is de huid waarschijnlijk wat vetter. Zie je geen tot weinig poriën dan is de huid wat droger.

Vochttekort: Als je de huid tussen je duim en wijsvinger een beetje opduwt en er ontstaan kleine lijntjes, dan is de huid vochtarm. Dit kan je ook merken als je uit de douche stapt en je huid voelt trekkerig aan.

Teint van de huid: Als de huid wat grauw en dof is dan heb je een vermoeide doffe huid.

Vetgehalte: Als de huid wat vetter is op de neus, kin en voorhoofd dan heb je een gemengde huid. Maar als het hele gezicht vettig is en glimt dan heb je een vette huid. Heb je hier allemaal geen last van, dan heb je eerder een droge huid.

Huidleeftijd: Natuurlijk is niet iedereen qua huid hetzelfde op dezelfde leeftijd, daarom hebben we het over huidleeftijd.  Maar je kan zelf goed bepalen of je een jonge huid hebt of een rijpere huid.

Als het goed is heb je nu redelijk kunnen bepalen welk huidtype je hebt.

Je vindt alle huidverzorging hier

Welk huidtype heb ik

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Kom je er zelf toch niet uit neem dan gerust contact met ons op via [email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »