Terug

Wat is PH Neutraal?

Als er op een verpakking PH neutraal wordt geschreven dan bedoelen ze dat het product "PH-huid - neutraal is! De normale huid ligt qua PH waarde meestal rond de PH 5.8. De huid is dus een beetje zurig van nature. Dit is ter bescherming van virussen en bacteriën. En natuurlijk reguleert het de huid beter en beschermt het tegen diverse huidklachten.

Als een product pH-neutraal is betekent het dat het product dezelfde pH-waarde heeft als de huid en dus de beschermende functie van de huid respecteert. Zepen, reinigers en sommige cosmetische producten zijn soms basischer (het tegenovergestelde van zuur, zie foto). Als zij niet pH-neutraal zijn kunnen ze de  natuurlijke pH-gehalte van je huid verstoren, helemaal wanneer je droge huid of gevoelige huid is of als je last hebt van acne.

ph-neutraal.png

Een huid die stijgt in de pH waarde heeft meer kans op huidklachten zoals een droge, gevoelige, vochtarme huid en zelfs acne.

 

 

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Afbeeldingsresultaat voor ph waarden huid

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »