Terug

Mijn Striplac is dik en klonterig! Wat kan ik daar aan doen?

"Help, ik heb net mijn nagels mooi in de Alessandro Striplac kleur gezet en dan wil je je Striplac topcoat er over heen doen: Is het dik, klonterig en stroperig". Gelukkig komt het weinig voor, maar soms krijgen we deze vraag wel eens van een van onze klanten. Hoe dat komt en wat je er aan kunt doen dat leggen we je hier heel duidelijk uit!

Hoe komt het dat de Striplac topcoat dik en stroperig is?

Gelukkig komt het maar weinig voor maar in de winter horen we deze klacht helaas iets vaker.  De Striplac topcoat kan door te lage temperatuur is iets dikker en stroperiger worden. De opslag bij zowel Alessandro als bij ons is verwarmt, maar als het onderweg is met de post dan kan het door de kou gebeuren dat het langer in koudere temperaturen verblijft en daar kan de lak iets dikker en stroperiger van worden helaas.

Ook kan de Striplac topcoat iets dikker worden als je het niet goed sluit of als je het in de zon zet.

Het komt het meeste voor bij de Striplac topcoat, maar het kan ook voorkomen bij de Striplac kleurlakken!

Wat kan je doen tegen dikke stroperige Striplac topcoat?

Als jij net de pech hebt dat je Striplac topcoat of Striplac kleurlak wat dikker is, dan hebben wij hele handige en snelle tips voor jou zodat de lak in mum van tijd er normaal is.

  • Neem een grote beker
  • Doe daar heet water in.
  • Zet je flesje in de beker
  • Laat het minimaal 15 minuten staan
  • Laat het flesje daarna minimaal 5 minuten afkoelen
  • De lak is weer bruikbaar en glad!
  • Bewaar je Striplac producten vanaf nu op kamer temperatuur.

Mijn Striplac nagellak is dik, wat nu?

Het kan voorkomen dat je Striplac nagellak kleur iets dikker is dan normaal. Het is nu belangrijk om super dun te lakken. Dit doe je door het kwastje af te vegen aan de binnenkant van de hals van het flesje tot er bijna niets meer op zit. Je hebt nu voldoende om te lakken> Dekt het niet goed? Herhaal dit dan nogmaals.

En let erop dat als je je nagels uithard onder de lamp, dat het flesje Striplac dan achter de lamp staat en niet in het lamplicht. 

Verder kan het zijn als de lak ietsjes ouder is dat het dikker wordt. Doe het even in een kopje heet water zoals we hierboven beschreven!

Als de tips niet werken?

Dan moet je natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je het bij ons hebt gekocht. Dan vragen we je deze lak terug te sturen en dan krijg je van ons een nieuwe toegestuurd. Heb je het niet bij ons gekocht? Neem dan contact op met degenen waar je het hebt gekocht en leg het probleem daar uit!

Wat als mijn Striplac dik is

Bekijk alle Striplac producten striplac, alle Striplac benodigdheden striplac benodigheden en alle nagelstylingsproducten nagelstyling

mooie nagels

Wil jij de Striplac gebruiksaanwijzing ontvangen? Klik dan nu op deze link

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »