Terug

Mijn Striplac is dik en klonterig! Wat kan ik daar aan doen?

"Help, ik heb net mijn nagels mooi in de Alessandro Striplac kleur gezet en dan wil je je Striplac topcoat er over heen doen: Is het dik, klonterig en stroperig". Gelukkig komt het weinig voor, maar soms krijgen we deze vraag wel eens van een van onze klanten. Hoe dat komt en wat je er aan kunt doen dat leggen we je hier heel duidelijk uit!

Hoe komt het dat de Striplac topcoat dik en stroperig is?

Gelukkig komt het maar weinig voor maar in de winter horen we deze klacht helaas iets vaker.  De Striplac topcoat kan door te lage temperatuur is iets dikker en stroperiger worden. De opslag bij zowel Alessandro als bij ons is verwarmt, maar als het onderweg is met de post dan kan het door de kou gebeuren dat het langer in koudere temperaturen verblijft en daar kan de lak iets dikker en stroperiger van worden helaas.

Ook kan de Striplac topcoat iets dikker worden als je het niet goed sluit of als je het in de zon zet.

Het komt het meeste voor bij de Striplac topcoat, maar het kan ook voorkomen bij de Striplac kleurlakken!

Wat kan je doen tegen dikke stroperige Striplac topcoat?

Als jij net de pech hebt dat je Striplac topcoat of Striplac kleurlak wat dikker is, dan hebben wij hele handige en snelle tips voor jou zodat de lak in mum van tijd er normaal is.

  • Neem een grote beker
  • Doe daar heet water in.
  • Zet je flesje in de beker
  • Laat het minimaal 15 minuten staan
  • Laat het flesje daarna minimaal 5 minuten afkoelen
  • De lak is weer bruikbaar en glad!
  • Bewaar je Striplac producten vanaf nu op kamer temperatuur.

Als de tips niet werken?

Dan moet je natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je het bij ons hebt gekocht. Dan vragen we je deze lak terug te sturen en dan krijg je van ons een nieuwe toegestuurd. Heb je het niet bij ons gekocht? Neem dan contact op met degenen waar je het hebt gekocht en leg het probleem daar uit!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box