Terug

Ericson Laboratoire reiniging (12)

Filters

Ericson Laboratoire reiniging

Ericson Laboratoire gezichtsreiniging

Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte gezichtsreinigingsproducten. Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Welke Ericson Laboratoire gezichtsreiniging producten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten gezichtsreiniging. Je kan dus kiezen wat voor jou huid het fijnste aanvoelt of het gemakkelijkste werkt. En het is belangrijk te weten of je graag met of zonder water reinigt.

Ericson Laboratoire gezichtsreiniging Oogmake-up remover

Het is erg belangrijk om de ogen te reinigen met een echt oogmake-up remover. We horen nog veel te vaak dat dames reinigen met olie of crème, maar die zijn niet oplosbaar in het oogtraanvocht en kunnen dus niet afgevoerd worden door het traanvocht. Het blijft dan achter het oog zitten en kan op den duur zorgen voor oogproblemen. Een echte oogmake-up remover is altijd oplosbaar in het oogtraanvocht en verlaat het oog weer na de reiniging.

Breng een kleine hoeveelheid Ericson Laboratoire reiniging oogmake-up reiniging aan op een watje en leg deze eerst even op de ogen om de make-up te weken. Doe daarna oogleden reinigen. Reinig de ogen altijd zacht, ga niet als een malle boenen, want hierdoor krijg je sneller rimpeltjes rondom de ogen. En dat willen we natuurlijk niet.

 

Ericson Laboratoire gezichtsreiniging Reinigingsgel

Een Ericson Laboratoire reinigingsgel,  ook wel facewash genoemd, is een gezichtsreiniging die je met water gebruikt. Je kan het ook heel gemakkelijk onder de douche gebruiken. Je neemt een hoeveelheid ter grootte van een euro munt. verdeelt het over de handen zodat het opschuimt, verdeel het gelijkmatig over de huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren. Afspoelen met veel lauw warm water.  Je hebt reinigingsgels voor diverse huidtypes. Gebruik altijd een lotion om de huid na te reinigen.

 

Ericson Laboratoire gezichtsreiniging Reinigingsmelk

Een reinigingsmelk, ookwel reinigingsmilk of cleansingmilk genoemd, is een gezichtsreiniging die je zonder water gebruikt. Je neemt een hoeveelheid ter grootte van een euro munt. Verdeelt het over de handen, verdeel het gelijkmatig over de huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren. Je kan het afnemen met tissues maar je kan het ook afspoelen met veel lauw warm water. Het wordt ook wel op een wattenschijfje aangebracht en ver de huid heen gehaald, maar dat reinigt minder intensief dan dat je het echt in de huid masseert en je hebt minder reinigingsmelk nodig. Gebruik altijd een lotion om de huid na te reinigen.

 

Ericson Laboratoire gezichtsreiniging Reinigingsmousse

Een Reinigingsmousse ookwel reinigingsschuim genoemd, is een gezichtsreiniging die je met water gebruikt. Je kan het ook heel gemakkelijk onder de douche gebruiken. Je neemt een hoeveelheid ter grootte van een euro munt, verdeel het schuim gelijkmatig over de huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren. Afspoelen met veel lauw warm water.  Je hebt reinigingsmousses voor diverse huidtypes. Gebruik altijd een lotion om de huid na te reinigen.

 

Ericson Laboratoire gezichtsreiniging Reinigingsolie

Een Reinigingsolie, ookwel cleansingoil genoemd, is een gezichtsreiniging die je zonder water gebruikt. Vaak is het een olie die met water een melkachtige substantie wordt. Je neemt een hoeveelheid ter grootte van een euro munt. Verdeelt het over de handen, verdeel het gelijkmatig over de huid en doe met zachte ronde bewegingen inmasseren. Maak je handen nat en masseer ook nog met dit vocht. je ziet dat de olie, melkachtig wordt. Je kan het afnemen met tissues maar je kan het ook afspoelen met veel lauw warm water. Gebruik altijd een lotion om de huid na te reinigen.

 

Ericson Laboratoire gezichtsreiniging Gezichtslotion

Een gezichtslotion, ook wel gezichtstonic genoemd, gebruik je altijd ma een reinigingsproduct zoals een reinigingsgel, reinigingsmilk, reinigingsmousse of reinigingsolie. Je haalt de laatste restjes van de reiniging weg, maakt de pH-waarde van de huid weer Ph huid neutraal en je bereid de huid voor op de crème of serum die je daarna gaat aanbrengen. Een lotion bevat meestal geen alcohol, een tonic meestal wel ( er zijn natuurlijk uitzonderingen) Een gezichtslotion is niet reinigend van zichzelf, alleen te gebruiken als nareinging.

 

Ericson Laboratoire gezichtsreiniging micelair lotion

Een Micelair lotion, ook wel cleansing lotion genoemd, is wel een reinigende lotion in tegenstelling tot de gewone gezichtslotions waar we hierboven over spraken. Deze micelair lotion bevat het stofje micel en werkt wel reinigend. Je kan deze lotion dus als volledige reiniging gebruiken, al werkt een milk( facewash, mousse of olie) met lotion vaak intensiever. Micelair lotion is ideaal om de huid in de ochtend met te reinigen en te verfrissen. Het is ook erg handig voor als je een weekendje weg gaan, dan hoef je maar 1 product mee te nemen. Je kan een micelair lotoin ook gebruiken om de huid na te reinigen na een reinigingsmilk, reinigingsgel, enz

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

 

Meer over Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid-en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »