Terug

Ericson Laboratoire micelair lotion (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire micelair lotion

Ericson Laboratoire micelair lotion is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte gezichtsreinigingsproducten. Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Ericson Laboratoire Micelair lotion

Een Ericson Laboratoire micelair lotion, ook wel cleansing lotion genoemd, is wel een reinigende lotion in tegenstelling tot de gewone gezichtslotions waar we hierboven over spraken. Deze micelair lotion bevat het stofje micel en werkt wel reinigend. Je kan Ericson Laboratoire micelair lotion dus als volledige reiniging gebruiken, al werkt een milk ( facewash, mousse of olie) met lotion vaak intensiever. Ericson Laboratoire micelair lotion is ideaal om de huid in de ochtend met te reinigen en te verfrissen. Het is ook erg handig voor als je een weekendje weg gaan, dan hoef je maar 1 product mee te nemen. Je kan een Ericson Laboratoire micelair lotion ook gebruiken om de huid na te reinigen na een reinigingsmilk, reinigingsgel, enz

Hoe gebruik je de Ericson Laboratoire micelair lotion

  • Deze Ericson Laboratoire micelair lotion hoeft niet samen gebruikt te worden met een reinigingsmilk, gel of mousse
  • Neem een wattenschijfje
  • Doe daar een beetje Ericson Laboratoire micelair lotion op
  • Haal het wattenschijfje over de huid zodat je elk plekje van de huid hebt gehad.
  • Als er veel vuil van de huid af komt dan is het verstandig om het nogmaals te herhalen.
  • Hierna kunt u uw serum en verzorgingsproduct aanbrengen

 

Meer over Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »