Terug

Welke huidverzorging past het beste bij mijn huid?

Welke huidverzorging het beste bij je past is heel persoonlijk. Je dient eerste te weten welk huidtype je hebt en wat je zou willen aanpakken in je huid. Dus wat in je huid vind je vervelend of minder mooi.

Door goed te kijken naar je huid kan je het al zelf een beetje bepalen. Natuurlijk kan je hiervoor ook een afspraak maken bij de schoonheidsspecialist.

Zo weet je welk huidtype je hebt

Porien: Kijk naar het aantal poriën op de huid. Heb je veel grote poriën dan is de huid waarschijnlijk wat vetter. Zie je geen tot weinig poriën dan is de huid wat droger.

Vochttekort: Als je de huid tussen je duim en wijsvinger een beetje opduwt en er ontstaan kleine lijntjes, dan is de huid vochtarm. Dit kan je ook merken als je uit de douche stapt en je huid voelt trekkerig aan.

Teint van de huid: Als de huid wat grauw en dof is dan heb je een vermoeide doffe huid.

Vetgehalte: Als de huid wat vetter is op de neus, kin en voorhoofd dan heb je een gemengde huid. Maar als het hele gezicht vettig is en glimt dan heb je een vette huid. Heb je hier allemaal geen last van, dan heb je eerder een droge huid.

Huidleeftijd: Natuurlijk is niet iedereen qua huid hetzelfde op dezelfde leeftijd, daarom hebben we het over huidleeftijd.  Maar je kan zelf goed bepalen of je een jonge huid hebt of een rijpere huid.

Als je je huidtype bepaald hebt, is het gemakkelijker een product te kiezen. Zoek naar producten die geschikt zijn voor jou huidprobleem en kies daarbij het product dat geschikt is bij jou huidtype. Dus als je een droge huid hebt die vochtarm is en je wilt iets tegen rimpeltjes doen. Dan kies je voor een anti rimpel dag en nachtverzorging die wat voller is voor de droge huid. En tegen het vochttekort kan je een vochtregulerend serum onder je dag en nacht verzorging gebruiken.

Een doffe huid kan je beter wat vaker scrubben, zo’n 2-3x per week.

Kom je er zelf niet uit neem dan gerust contact met ons op via [email protected]

 

Je vindt alle huidverzorging hier

Welke huidverzorging past het best bij mij

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »