Terug

Huidverbetering van Couperose en Rosacea (13)

Filters

Huidverbetering van Couperose en Rosacea

Nieuwe schoenen kan je kopen, maar een nieuwe huid helaas niet. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik hiervoor de professionele huidverbetering producten van Viva Donna! Iedereen heeft wel een last van huidproblemen, en iedereen krijgt uiteindelijk last van huidveroudering. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in huidverbetering. Je vindt bij ons alles wat je zoekt en helpen graag met het vinden van de juiste producten voor jou.

Couperose en Rosacea

Couperose zie je op de huid als kleine rode adertjes die kris kras over je gezicht lopen. Ze komen het meeste voor op de wangen, de kin en de neus. Het is een verstoring in de bloedvaatjes. De bloedvaatjes liggen heel dicht onder de huid en zijn zichtbaar. Couperose is ook wel genetisch bepaald, maar komt ook voor bij mensen die de huid niet zo goed beschermen, mensen met een dunne huid en mensen die veel buiten werken.  Je ziet het ook vaak bij mensen die veel roken en of drinken.

Couperose (ook wel Teleangiëctasiën genoemd) zijn er in verschillende gradaties. Je hebt mensen die alleen rode wangen krijgen na het drinken van een wijntje en van de kou in de warmte komen, maar het zijn ook mensen waar het hele gezicht onder de zichtbare adertjes zit.

Belangrijk bij deze huid is:

  • Dagelijkse bescherming tegen de zon, kou en warmte verschillen en invloeden van buitenaf.
  • Geen scrub gebruiken evt een zachte peeling of lysing
  • Douche niet te heet
  • Voorkom grote warmte verschillen op de huid
  • Gebruik een sensitieve lijn

 

 

Rosacea op de huid is een verergerde vorm van couperose. Op de huid zie je rode adertjes en je ziet ontstekingen en rode plekken op de huid. Ze komen het meeste voor op de wangen, de kin en de neus. De oorzaak is jammer genoeg nog steeds niet 100% duidelijk. Ze denken dat er een groot deel van de oorzaak aan de darmen en de weerstand ligt. Maar spanning en stress kan het huidprobleem ook verergeren.

Ook bij rosacea is er in verschillende gradaties. Je hebt mensen die kleine plekjes hebben en mensen met bijna het gehele gezicht onder. 

  • Dagelijkse bescherming tegen de zon, kou en warmte verschillen en invloeden van buitenaf.
  • Geen scrub met korreltjes gebruiken (evt een zachte peeling of lysing zonder korreltjes)
  • Douche niet te heet
  • Voorkom grote warmte verschillen op de huid
  • Gebruik een sensitieve lijn

Op de onderstaande fot zie je de Rosalique creme. Deze creme is echt fantastisch tegen rode vlekken, couperose en rosacea! Breng een klein beetje aan op de huid nadat je de dagcreme hebt aangebracht en je zal versteld staan van het resultaat!

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50Resultaat rosalique

 

Heb jij een huidprobleem en wil je een gratis persoonlijk huidadvies & product advies twv €49.50? Klik dan hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »