Terug

Nagelvijlen (14)

Je hebt kartonnen nagelvijlen, glas nagel vijlen, saphire nagelvijlen, ijzeren nagelvijlen. Wij helpen je graag om de juiste vijl voor je uit te zoeken.

Filters

Nagelvijlen

Je hebt kartonnen nagelvijlen, glas nagel vijlen, saphire nagelvijlen, ijzeren nagelvijlen. Maar de glas en de kartonnen nagelvijl is het beste voor de nagels. Ook nog een tip: Vijl van buiten naar binnen. Vijl niet als een zaag.. De nagels plaat is namelijk opgebouwd uit deeltjes die cross over elkaar heel liggen en als je vijlt als een zaag dan ga je de 2e helft tegen de vleug in. En dat voelt echt verschrikkelijk. Alleen de Alessandro vijlen kunnen als een zaag gebruikt worden.

De handen en nagels zijn het visite plaatje voor de vrouw zorg daarom  dus dat ze altijd mooi verzorgd zijn. Daarbij kunnen mooi verzorgde nagels natuurlijk niet achterblijven.

Heb jij een probleem met je nagels? Wij hebben de oplossing!!

Wil jij weten hoe je de handen en nagels het beste zo goed mogelijk kan verzorgen? We organiseren workshop in hand en nagelverzorging, hierin krijg je tips en trucs hoe je je handen zo snel en effectief mogelijk weer in top conditie kan brengen

Soms is het lastig om nagellak mooi aan te brengen. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een workshop striplac en nagelverzorging te volgen bij ons, wilt u hier informatie over dan kunt u altijd contact opnemen met ons via [email protected] en www.schoonheidssalonestebeaute.nl

 

Voor info kijk even op de site on de de link workshop

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box