Terug

Oogschaduw kwast (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Oogschaduw kwast

Soms is het lastig om make-up mooi aan te brengen.  Daar weten we bij Viva Donna alles van. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. 

Oogschaduwkwast

Het hebben van goede Kwasten en penselen is een must bij een mooie make-up. Oogschaduw kwasten zijn er in verschillende soorten en maten. Je kan er oogschaduw mooi mee aanbrengen en mooi mee verdelen. Verschillende soorten oogschaduwkwastjes hebben verschillende effecten op de oogschaduw.

  • Spons oogschaduw kwastje: Hiermee breng je een grotere hoeveelheid oogschaduw in ene keer  aan op de oogleden. De oogschaduw wordt dus wat donkerder aangebracht. 
  • Haren oogschaduw kwastje: Hiermee kan je de oogschaduw beter verdelen en of  blenden (in elkaar over laten lopen). Je hebt verschillende grootte van kwastjes. De ene is  uiteraard voor grotere of kleinere oppervlaktes net wat je nodig hebt. De oogschaduw wordt met een harig kwastje ook subtieler aangebracht.

Vind je het lastig om een mooie oogschaduw bij jou huid te zoeken of weet je niet welke kleur het beste bij jou huid past? Wil je hier deskundig advies over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via [email protected]

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »