Terug

Wat zijn Ceramiden?

Ceramiden zijn lipide-achtige huid eigen stoffen die voor een deel verantwoordelijk zijn voor de structuur en het functioneren van de huid. Ze helpen de huidcellen te reguleren en herstellen. Vooral in de vochtbalans spelen ceramiden een grote rol. Een voorbeeld van Ceramide die je van nature in je huid heeft is Hyaluron.

Door ceramiden aan cosmeticaproducten toe te voegen kunnen deze helpen de huid te ondersteunen en het natuurlijke regulatie-proces te helpen herstellen. In producten tegen huidveroudering moeten de ceramiden ervoor zorgen dat de huid voldoende water vasthoudt en dat het huidweefsel niet verslapt. Oa Hyaluronzuur wordt hier voor in producten toegevoegd.

Hier vind je producten met Hyaluronzuur

 

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »