Terug

Reinigingsolie (3)

Filters

Reinigingsolie

Bij Viva Donna weten we als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te reinigen. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal   reinigingsproducten .

Gezichtsreiniging

Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Reinigingsolie

Een reinigingsolie wordt ook wel een cleansingoil genoemd. Dit is een van de soorten gezichtsreinigings producten die wij hebben. 
Het is een olie die je zonder water gebruikt. Vaak is het een olie die met water een melkachtige substantie wordt. 

Hoe breng je reinigingsolie aan ?

Je doet eerst een hoeveelheid ter grootte van een euro munt op je handen. Verdeel het dan over de handen en gelijkmatig over je gezicht. Masseer het in met zachte, ronde bewegingen. 
Maak je handen nat en masseer ook nog met dit vocht. Je ziet dat de olie, melkachtig wordt. Je kunt het afnemen met tissues maar je kunt het ook afspoelen met veel lauw warm water. Om de huid na te reinigen gebruik je ook nog een lotion. 

We hebben de volgende merken voor reinigingsolie: Algologie,Ericson Laboratoire of Zao essence of nature.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »