Terug

Eczeem (14)

Filters

Eczeem

Nieuwe schoenen kan je kopen, maar een nieuwe huid helaas niet. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik hiervoor de professionele huidverbetering producten van Viva Donna! Iedereen heeft wel een last van huidproblemen, en iedereen krijgt uiteindelijk last van huidveroudering. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in huidverbetering. Je vindt bij ons alles wat je zoekt en helpen graag met het vinden van de juiste producten voor jou.

Eczeem

Eczeem is een vervelende huidaandoening die je steeds vaker ziet. Het kan in de genen zitten maar het kan ook door bepaalde allergieën komen. Wij helpen je graag om uit te zoeken welk product het beste bij u past. Een eczeem huid is een lastige huid. Het is belangrijk uit te vinden waar het eczeem vandaan komt. Het kan diverse oorzaken hebben. het kan genetisch bepaald zijn. Maar het kan ook een verkeerd gebruik van cosmetica producten zijn of een allergie. 

Belangrijk bij deze huid is het om producten te gebruiken die geen parabenen, siliconen, minerale oliën en andere vervelende en agressieve stoffen bevatten. Ook kan het zijn dat een huid last heeft van geur en kleur stoffen. Kies dus een product waar dit zo min mogelijk in zit.

De merken waar wij mee werken zijn allemaal Parabenen en siliconen vrij.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box