Terug

Striplac top coat & basecoat (23)

Filters

Striplac top coat & basecoat

Striplac Topcoat en Basecoat voor mooie gelakte glanzende nagels!

Striplac topcoat en basecoat gebruik je altijd als je Striplac aanbrengt. Zonder deze Striplac lak kan je de nagels niet met de Striplac kleuren nagellak lakken! Toen de Striplac net uit was bracht lakte je de Striplac top/basecoat ook aan als basecoat, maar de Striplac nagellak is nu zo gemaakt dat dit niet meer nodig is. Je gebruikt het alleen nog maar als topcoat om de nagellak mooi te laten glanzen zo lang als de nagellak op de nagels zit en het beschermt de nagels tegen schade.

Hoe gebruik je de Striplac topcoat en Basecoat?

  • Polijst alle nagels zorgvuldig.
  • Open het Striplac flesje met de kleur lak. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Ze het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
  • Breng als laatste een laag van de Striplac topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.
  • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.
  • En klaar zijn je mooie nagels.

 

Meer info over Striplac van Alessandro!

Alessandro was de eerste die met een nagellak kwam die je als een nagellak kan verwijderen, langer blijft zitten dan de gewone nagellak en zijn mooie glans behoudt gedurende de tijd dat de nagellak op je nagels zit. Dit was de Striplac.

Inmiddels is de Striplac al weer vernieuwd en blijft het nog langer zitten. Heb je nog maar 1 kleur lak laagje nodig en gebruik je alleen een topcoat en geen basecoat meer!. Verder kan je het verwijderen door het ad te peelen en af te soaken. En als laatste zijn er inmiddels 65 standaard kleuren nagellak in het Striplac assortiment en brengen ze ieder seizoen 5 trendkleuren nagellak uit die bij de trend kleuren van de kleding branche passen zodat je altijd trendy gelakte nagels kan hebben in trendy kleuren.

De Striplac top coat & basecoat is een van de Alessandro Striplac producten.

Viva Donna heeft naast de beauty webshop ook een schoonheidssalon waar zij met Striplac werken. Zij zijn dus de expert van alle  Striplac points in Nederland en België. Verder hebben ze bij Viva Donna het grootste assortiment van heel Nederland en België.

Je vindt hier alle Striplac producten!

Je vindt hier alle Alessandro producten

 

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Veel Striplac plezier!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »