Terug

Ericson Laboratoire Zonnebrand (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire Zonnebrand

Ericson Laboratoire Zonnebrand; zeer goede bescherming!

Ericson Laboratoire Zonnebrand is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte producten ter bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon. 

Waarom moeten we Ericson Laboratoire Zonnebrand gebruiken?

De zon is heerlijk zoals iedereen ervaart, maar de schadelijke straling in de zon zorgt niet alleen voor verbranding, maar kan uiteindelijk ook voor huidkanker zorgen. Verder is de zon de grootste veroorzaker van huidveroudering die er is. En hoe meer je verbrand hoe meer last je kan krijgen van pigment storingen. En dat willen we natuurlijk voorkomen. Dit doe je met goede Zonverzorging.

 

Hoe smeer je Ericson Laboratoire Zonnebrand het beste in de zon?

Goede zonverzorging is erg belangrijk. maar hoe smeer jou nou goed?

Smeer je gezicht dagelijks in met een dagverzorging/ dagcrème met een spf erin. Ook op dagen dat je niet naar het strand gaat!! De stralingen zitten niet alleen in de felle zon als je gaat zonnebaden! Dit helpt de huid beschermen tegen huidveroudering, pigmentvlekken en zelfs ernstige huidziektes zoals kanker.

Verder moet je als je wel gaat zonnebaden thuis of op het strand, in de tuin werken of fietsen in de zon goed insmeren. Dit doe je door je een half uur voor je de zon ingaat, je in te smeren met een zo hoog mogelijke factor. Daarna moet je  iedere 2 uur een goede zonnebrand crème gebruiken met minimaal factor 30. En blijf tussen 12 en 15u uit de zon.

Meer over Ericson Laboratoire Zonnebrand

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »