Terug

Masker voor mannen (15)

De huid van een man is anders dan die van een vrouw, daarom heeft deze huid andere verzorging nodig. Hier vindt u heerlijke masker voor mannen, voor diverse huidtypes en of huidproblemen. Uiteraard helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste product

Filters

Masker voor mannen

Tegenwoordig verzorgen mannen zich ook steeds meer met speciale huidverzorging voor mannen. Dat is ook echt noodzakelijk, want de mannenhuid is echt niet hetzelfde als de vrouwenhuid. De mannenhuid is dikker, maar net zo gevoelig. Dus mannen laat de pot van je vriendin staan en koop je eigen verzorgingsproduct!

Een gezichtsmasker voor de mannenhuid

De huid van een man is anders dan die van een vrouw, daarom heeft deze huid andere verzorging nodig. Hier vindt u heerlijke masker voor mannen, voor diverse huidtypes en of huidproblemen.

Een masker is echt als de slagroom op de taart!! Het maakt de huidverzorging compleet. Een masker aangepast op het huidtype kan de huid echt even een boost geven. En dat is ook heerlijk voor een mannen huid!

Tip: Scrub de huid voor je een masker aanbrengt, dan heb je nog meer resultaat van het masker. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »