Terug

Striplac starterssets (13)

Filters

Striplac starterssets

Striplac Starterssets - alles bij elkaar voor mooie Striplac nagels!

Als je je nagels gaat lakken met Striplac dan is het handig om een Striplac Startersset aan te schaffen aangezien je dan alles direct netjes bij elkaar hebt en je kan direct starten als een prof.

 

Wat zit er in een Striplac startersset?

Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van welke Striplac starterssets je koopt maar in iedere set zitten de volgende Striplac producten in ieder geval. De luxe sets bevatten nog extra producten die je bij je Striplac starterssets kunt gebruiken.

 • Striplac Kleur striplac
 • Striplac Polijst vijl
 • Striplac Bokkenpootje
 • Striplac Topcoat
 • Striplac ledlamp
 • reinigingspads

Hoe je de Striplac Starterssets producten aan?

 • Open je Striplac starterssets
 • Polijst alle nagels zorgvuldig.
 • Open het Striplac flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Ze het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
 • Breng de topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.
 • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.
 • En klaar zijn je mooie nagels.
 • Je kan je Striplac starterssets weer netjes opruimen

Zo verwijder je de Striplac startersset!

 • Peelen, De Striplac Startersset nagellak eraf “peelen” is eigenlijk net zo als bij de Striplac 1.0. Je kan de laklaag eraf trekken als een vliesje. Je kan de nagellak een beetje opwippen aan de zijkant van de nagel en dan verwijder je het heel gemakkelijk. Maar let op! Je mag hier de nagelplaat niet mee beschadigen. Het moet echt soepel gaan. Anders moet je de Striplac Peel Off activator gebruiken! Breng voor je gaat slapen een laagje Peel off activator aan op de Striplac en ga slapen. Als de laklaag nog niet goed los laat herhaal het dan nogmaals. Hierna verwijder je de lak laag als een vliesje zonder de nagelplaat te beschadigen.
 • Soaken, Het is nieuwe dat je ook de Striplac van de nagelplaat kan “soaken”. “Soaken” betekent letterlijk afweken. Dit werkt iets sneller dan het “peelen”. Je hebt hier de Striplac Wraps  en de Striplac Liquid  voor nodig. Breng de Liquid aan op een wrap en vouw deze over de Striplac laag heen. Laat het ongeveer 10- 15 minuten inweken en je veegt de laklaag er zo weer vanaf!

Striplac starterssets

Meer info over Striplac Starterssets van Alessandro!

Alessandro was de eerste die met een Striplac nagellak kwam die je als een vliesje kan verwijderen, langer blijft zitten dan de gewone nagellak en zijn mooie glans behoudt gedurende de tijd dat de nagellak op je nagels zit. Dit was de Striplac nagellak.
 

Inmiddels is de Striplac nagellak al weer vernieuwd en blijft het nog langer zitten. Heb je nog maar 1 kleur lak laagje nodig en gebruik je alleen een topcoat en geen basecoat meer!. Verder kan je het verwijderen door het ad te peelen en af te soaken. En als laatste zijn er inmiddels 65 standaard kleuren nagellak in het Striplac assortiment en brengen ze ieder seizoen 5 trendkleuren nagellak uit die bij de trend kleuren van de kleding branche passen zodat je altijd trendy gelakte nagels kan hebben in trendy kleuren.
 

De Striplac Nagellak is een van de Striplac producten.
 

Viva Donna heeft naast de beauty webshop ook een schoonheidssalon waar zij met Striplac nagellak werken. Zij zijn dus de expert van alle  Striplac points in Nederland en België. Verder hebben ze bij Viva Donna het grootste assortiment van heel Nederland en België.

 

Je vindt alle Alessandro producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »