Terug

Anti-Aging verzorgingsproducten (70)

Filters

Anti-Aging verzorgingsproducten

Wij van Viva Donna weten als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te verzorgen om een zo mooi mogelijke huid te hebben en te houden. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal Gezichtsverzorgingsproducten.

Gezichtsverzorging

Als je een mooie huid wilt en je mooie huid wilt behouden dan is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Dat betekend dus dagelijks goed reinigen, een dagcrème, nachtcrème en een serum gebruiken. En als aanvulling kan je een gezichtspeeling en gezichtsmasker gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in gezichtsverzorging en we zullen alle producten eens nader uitleggen.

Een goede gezichtsverzorging houdt in: Dagelijks 2x per dag reinigen van de huid, 2x daags aanbrengen van een oog verzorging of oogcrème , het gebruik van een serum, dagverzorging en een nachtverzorging. Eventueel aangevuld met 1-2 x per week een scrub en een masker en evt dagelijks een serum onder de dag en of nachtverzorging. 

Anti-Aging

Veel verzorgingsproducten zijn gebaseerd op Anti-Aging. Anti-aging is het tegen gaan van huidveroudering en het voorkomen van huidveroudering. Wanneer je leeftijd toeneemt wordt de huid rimpeliger, verliest het de natuurlijke veerkracht en elasticiteit en zullen de eerste rimpels tevoorschijn komen.
Nou weet natuurlijk iedereen dat je huidveroudering niet kunt voorkomen. Maar door goede verzorging te gebruiken kan je de rimpelvorming en of verslapping van de huid wel vertragen en vervagen. Hyaluron, Collageen en Elastine zijn in deze producten erg belangrijk.

Hyaluron

Hyaluron is een huid eigen stof die zorgt voor volume in de cellen, het kan 1000x zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden. En naar mate de huid ouder wordt neemt het volume van de cellen af, hyaluron hersteld dit.

Collageen

Collageen zorgt voor stevigheid van de huid en Elastine zorgt voor soepelheid van de huid. Dit zijn beide ook huid eigen stoffen die je met specifieke ingrediënten harder aan het werk kan zetten.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »