Terug

Handcrèmes (27)

Filters

Handcrèmes

De handen zijn je visite plaatje en je voeten hebben heel wat te verduren,  we weten als geen ander bij Viva Donna dat je ze goed moet verzorgen hierdoor. We hebben daarom de beste merken in hand en voetverzorging voor jullie uitgekozen. Onze merken zijn super verzorgend en uiterst duurzaam.

Handcrème

De handen zijn eigenlijk de enige lichaamsdelen die bijna nooit bedekt ( en dus beschermd ) zijn. Verzorg ze dus goed, dit doe je in ieder geval met een Handcrèmes.  Breng dagelijks de handcrème aan, in ieder geval voor dat je in bed stapt. Dan heeft het de tijd om de hele nacht in te trekken.

Hoe breng je een handcrème nou het beste aan?

Breng een hoeveelheid ter grootte van een 20 euro muntje aan op de bovenkant van de handen ( Ja je leest het goed, niet op de binnenkant van de handen. De binnenkant van de handen hebben geen talg klieren en nemen dus geen handcrème op waardoor de handen veel vetter blijven) Verdeel de handcrème tussen de 2 bovenkanten van de handen. Hierna kan je het ook nog een beetje nawrijven op de binnenkant van de handen. Zo heb je het meest profijt van de handcrème.

Als de handen echt veel te verduren hebben gehad en de handen echt super droog zijn en of  kloven hebben, ga dan met een dikke laag handcrème met handschoenen er overheen slapen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »