Terug

Nachtcrèmes (71)

Filters

Nachtcrèmes

Wij van Viva Donna weten als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te verzorgen om een zo mooi mogelijke huid te hebben en te houden. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal Gezichtsverzorgingsproducten.

Gezichtsverzorging

Als je een mooie huid wilt en je mooie huid wilt behouden dan is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Dat betekend dus dagelijks goed reinigen, een dagcrème, nachtcrème en een serum gebruiken. En als aanvulling kan je een gezichtspeeling en gezichtsmasker gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in gezichtsverzorging en we zullen alle producten eens nader uitleggen.

Een goede gezichtsverzorging houdt in: Dagelijks 2x per dag reinigen van de huid, 2x daags aanbrengen van een oog verzorging of oogcrème , het gebruik van een serum, dagverzorging en een nachtverzorging. Eventueel aangevuld met 1-2 x per week een scrub en een masker en evt dagelijks een serum onder de dag en of nachtverzorging. 

Nachtcreme

Een nachtcrème gebruik je voor het slapen gaan. Een nachtcrème helpt je huid om te herstellen. In de nacht gaat de huid van binnenuit de huid herstellen en doet afvalstoffen naar buiten sturen. Een nachtverzorging kan hier heel goed in ondersteunen. Breng de nachtcrème altijd aan op een gereinigde huid met wel of niet een serum eronder.

Vaak is een nachtcrème wat voller dan een dagcrème, gat geeft extra voeding bij het herstellen van de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »