Terug

Reinigingsgel (22)

Filters

Reinigingsgel

Reinigingsgel valt onder de  reinigingsproducten. die je met water kunt gebruiken. Ben jij een liefhebber van het reinigen met water, kies dan voor een reinigingsgel. 

Je weet dat het belangrijk is om je gezicht 2x per dag te reinigen, wat echt een must is voor je huid. Doe je dit niet dagelijks, dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in je huid. Want 's nachts produceert de huid afvalstoffen en overdag doe je afvalstoffen op van buitenaf. 
Zo kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden. Op deze manier kun je sneller last hebben van huidproblemen door bacteriën op de huid. 

Reinigingsgel / facewash

Een reinigingsgel kun je ook makkelijk onder de douche gebruiken. Je neemt een hoeveelheid ter grootte van een euro munt. En verdeeld dit over je handen zodat het goed opschuimt. Verdeel het gelijkmatig over de huid en masseer het in met zachte ronde bewegingen. 
Daarna spoel je het af met veel lauw warm water. Gebruik ook altijd een lotion om de huid na te reinigen voor de laatste restjes. 

Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Je hebt reinigingsgels voor diverse huidtypes. Bekijk het assortiment, mocht je vragen hebben welke voor jouw het meest geschikt is, neem contact met mij op. 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »