Terug

Reinigingsmelk (14)

Filters

Reinigingsmelk

Bij Viva Donna weten we als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te reinigen. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal  reinigingsproducten.

Gezichtsreiniging

Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

Reinigingsmelk

Een reinigingsmelk is 1 van de  reinigingsproducten die je kunt gebruiken voor het reinigen van je gezicht. Bij de reinigingsmelk variant hoef je geen water te gebruiken. Een andere naam voor reinigingsmelk is cleansingmilk. 

Hoe breng je reinigingsmelk aan?

Eerst neem je een hoeveelheid ter grootte van een euro munt op je handen. Je verdeelt het over je handen en verdeel het dan gelijkmatig uit over je gezicht en masseer het met zachte ronde bewegingen. Je kunt het afnemen met tissues, maar je kunt het ook afspoelen met veel lauw warm water. 

Het reinigingsmelk product wordt ook wel op een wattenschijfje aangebracht en over de huid heen gehaald, maar de reiniging is dan minder intensief. Dan de manier met het inmasseren. En je hebt minder reinigingsmelk nodig. Gebruik altijd een lotion om je gezicht na te reinigen.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »