Terug

Baby & Kids (40)

De huid van baby en kinderen is nog zo kwetsbaar, dat ze extra zorg nodig hebben. U hebben voor u fijne merken uitgekozen.

Filters

Baby & Kids

Huidverzorging voor baby's en kinderen

De huid van baby's en kinderen is veel kwetsbaarder dan de volwassenen huid. Het heeft daarom een betere en specifiekere verzorging nodig dan de volwassenen huid.

Ze dragen vaak nog een luier, wat een aanslag is op de billen en dan komt de billencrème en de zachte billendoekjes om de hoek kijken. Ze mogen nog niet te veel in de zon en als ze al in de zon gaan dan moeten ze echt een speciale zonnebrand en aftersun gebruiken. En als ze een droge huid hebben dan kunnen we ze niet met een normale huidverzorging insmeren daar moet je een speciale voor gebruiken voor kinderen.

Ook is het slim om eens na te denken over eventueel biologische of natuurlijke producten te gebruiken voor baby's en kinderen, want als die geurstoffen, geur en kleur stoffen zijn nou n iet bepaald goed voor de huid.

Kids verzorging producten van Viva Donna

Om de huid van je baby of kind goed te blijven verzorgen heb je de juiste producten nodig. Dit begint al tijdens de zwangerschap en gaat in een vroeg stadium verder. Zo zijn er baby verzorging producten voor lichaam en gelaat en kids verzorging producten voor lichaam en gelaat. Om je kind of baby goed te beschermen in de zon dien je ze goed in te smeren met speciale kids en baby zonnebrand. Kortom: er zijn diverse manieren waarop je de huid van je kind of baby kunt verzorgen. De producten van Viva Donna bieden hier uitkomst in. 

De Baby verzorging en kinderverzorgingsproduten die wij verkopen zijn:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Onze merken in huidverbetering:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box